Aalesund - Nest-Sotra 1-0

Det ble tap 1-0 og Aalesunds Fotballklubb er videre i kvalifiseringen til Eliteserien.

Det ble som ventet et jevnt oppgjør, dramatikk og en superspennende avslutning på kampen. Det er bare å ønske Ståle Steen Sæthre og gutta i oransje lykke til videre i kampen om Eliteser

Vi kunne ha analysert kampen i det uendelige, men i dag vil jeg bare få berømme Nest-guttene for kampen i kveld og ikke minst sesongen totalt sett! For en fantastisk gjeng vi har fått sett spille og for en fantastisk gjeng de er utenfor banen også. De har vist at de ikke er et komplett fotball-lag i de 90-minuttene pågår, men også når de møter opp på aldersbestemte kamper, når de tar seg tid til den harde kjernen av fans, når de stiller opp på fotballskole og ikke minst nå sist når de betaler flyturen til Ålesund selv, med sine egne sparepenger. 

Jeg er så glad for at Nest-Sotra er det laget de i dag fremstår som og jeg gleder meg allerede, som en unge, til å se hva Steffen presenterer når de i 2019 ikke skal kjempe for å unngå et nedrykk, men de skal forsvare en kvalifiseringsplass! Håper guttene ikke er for skuffet i kveld, men at de evner å se hva de har gitt et sted som Sotra både når det gjelder fotballprestasjoner, men også ypperste type prestasjoner som mennesker!

Takk for sesongen!

Heia Nest!!

Annonse fra Obos-ligaen: