Andreas van der Spa signerer!

Øygarden FK har ikke lagt på latsiden på nyåret og vi vil de neste dagene kunne presentere flere nye navn som etter hvert vil danne grunnlaget for et slagkraftig mannskap i OBOS-ligaen 2020.

Først ut av hatten er Bodøværingen Andreas van der Spa! Andreas som i år spilte under trener Bryant Lazaro i Alta, kom til klubben på utlån fra Bodø-Glimt i 2019. Spilleren som blir omtalt som et stort stopper-talent følger dermed med trener Lazaro sørover og forsøker lykken i den nye klubben ØFK. 


Andreas som gjerne kan spille på midtstopper-plass og på midtbanen velger å fremheve pasningsspillet og duellspillet når vi utfordrer nysigneringen på hva han kan bidra med i Øygarden FK i 2020. Han ønsker også å nevne vinnerviljen når han skal beskrive hva som kjennetegner han som spiller. 


Bodøværingen håper å få utvikle seg selv som spille når han nå setter seg på flyet sørover og håper selvsagt på å få spille så mange kamper som mulig i Obos. 


- Jeg har da vært her 2 ganger tidligere og trent med Nest-Sotra. Da under Steffen Landro. Jeg må si at jeg fikk et veldig positivt innblikk av hvordan ting ble gjort her sør. Når jeg nå får sjansen til å prøve å kjempe om en plass på laget, så er det ingen ting å tenke på! 


Med dette er det bare å ønske Andreas van der Spa hjertelig velkommen til Sotra og til Øygarden FK! Vi gleder oss stort til å se dine ferdigheter på en flett ny gressmatte på Ågotnes!
 

Bilde: Privat

 

Annonse fra Obos-ligaen: