Anthony Ikedi har skrevet under for ØFK

Etter drøye 3 år i FK Haugesund, har spilleren som var på utlån til Nest-Sotra høsten 2019 signert en 2 års kontrakt for Øygarden FK!

Den høyreiste Nigerianeren har fått store deler av sitt opphold i Haugesund ødelagt av skader og ble på mandag enig med sin arbeidsgiver om å terminere kontrakten.

Sportslig leder i FK Haugesund, Eirik Opedal sier på Haugesund sine hjemmesider følgende om hvorfor Anthony ble løst fra kontrakten som egentlig var ut årets sesong. 

- Ikedi har dessverre fått mye av oppholdet sitt i FK Haugesund ødelagt av skader. Det ville neppe blitt mye spilletid i det siste kontraktsåret og i fellesskap har vi funnet ut at det beste er å avslutte arbeidsforholdet i FK Haugesund nå slik at han kan få en re-start på karrieren i en klubb hvor han kommer mer til sin rett enn hos oss.

Klubben som skal forsøke å restarte karrieren til Anthony ble dermed Øygarden FK der 21 åringen har blitt ønsket hjertelig velkommen tilbake av trener Bryant Lazaro.

- Anthony is a player with experience at the top level in Norway, despite his young age. We believe his physical and technical attributes will help us build an attacking team and that he has chosen a return to Øygarden to take exciting steps in his career.

Vi i Øygarden FK håper på en skadefri oppkjøring til årets sesong og håper at stortalentet blomstrer når spilleren slutter seg til resten av troppen under Lazaros kyndige vinger!

Welcome back Anthony! 

Annonse fra Obos-ligaen: