Har du meldt deg på nettverkssamling

Med Liv Grete Skjelbreid og Robin Dale Oen på talerstolen. Inviterer vi deg til nettverkssamling med Nest-Sotra

14. februar kl 14-16 på CCB basen

holder vi en samling som er åpen for de selskaper som ønsker å være med. Denne gangen trenger du ikke å være sponsor. Har du ønske å bli kjent med flere folk og skape ny forretning samt vedlikeholde eksisterende. Så vil dette være en perfekt plass for deg å være.

Meld deg på nå til moy@nest-sotra.no.

Nettverksmøtene til Nest-Sotra skal ha stort fokus på å bli kjent med hverandre. Det vil si at det er lagt inn i opplegget at du vil bli flyttet rundt i nye grupper mellom foredragene. Her får dere forskjellige oppgaver som å presentere dere for de andre og lære de andre å kjenne.

Målet her er at flere kjennskap skal resultere i mer forretning. Ikke nødvendigvis at vi skal handle direkte av hverandre der og da, men at du skal få muligheten til å utvide nettverket ditt med flere kjennskap. Kjennskap kan raskt resultere i mer forretning, og det å snakke åpent om forretning og hjelpe hverandre er viktig her. Enten det er mellom hverandre eller når du deler ditt nettverk med andre.

Liv Grete kommer for å snakke om "Veien mot målet". Hvor hun skal dele sin erfaring om egenutvikling, indre motivasjon og lagets utvikling.
Robin skal dele fra sin erfaring om prestasjon og kultur.
To personer som har vært med å kjempe i verdenstoppen og som begge driver forretning i dag, og kjent på hvordan det er å jobbe i et team mot samme mål.

Det å bli plassert i grupper for å bli kjent med hverandre er en spennende måte å raskt få kjennskap til folk du ikke har truffet før. Ikke gå glipp av denne muligheten til å både få med deg noe nyttig fra to tidligere toppidrettsutøvere samtidig som du får treffe masse nye folk.

Meld deg på nå til moy@nest-sotra.no

Vi ønsker alle hjertelig velkommen, og vi skal være i kantinen hos CCB

Annonse fra Obos-ligaen: