Steffen Landro er nominert til Årets trener

Før en fantastisk sesong er ferdig, får Landro og Nest-Sotra enda mer oppmerksomhet.

Fikk tak i Steffen Landro. Han var midt i forberedelser og straks på vei til trening. Alt fokuset ligger nå på å være klar til Ålesund kampen. Hadde det gått an å høre et smil gjennom telefonen så var det ingen tvil om at Steffen Landro var glad for å høre nyheten når jeg sa «Du er kåret til årets trenger Landro!»

«Fortell hva du tenker om det.»

«Det er stort å bli anerkjent! Jeg synes denne nomineringen er til alle i Nest-Sotra. Ledelsen, apparatet, spillere, frivillige og alle sammen. Dette sier at vi i Nest-Sotra som klubb har klart å gjort mye bra sammen som har resultert i denne bemerkelsen, sier Landro.»

«Jeg er stolt over året og utviklingen vi har hatt. Trodde dette skulle være et år hvor vi skulle etablere oss, og plutselig sloss vi i toppen. Prosessen har gått raskere enn det jeg så for meg. Men hardt arbeid lønner seg.» Avslutter Landro, før han setter igang med å bære inn alt utstyret til dagens trening.

Hele Nest-Sotra er stolte over alle måtene vi har gjort oss markert i år. Og stiller oss solid bak nomineringen av Steffen Landro. Så får vi se neste søndag - om vi sitter igjen med årets trener og seier mot Ålesund på en gang.

Alle er hjertelig velkommen til å sende Steffen en hilsen her eller på Facebook.

Så sees vi i Ålesund ;)

Annonse fra Obos-ligaen: