Brann-spiller signerer for ØFK!

Det unge talentet Eirik Opheim Moldenes (19) har bestemt seg for å melde overgang til Øygarden FK etter 5 år i Brann.

Spilleren, som opprinnelig kommer fra Godvik, har også vært innom andre lokale lag som Loddefjord, Follese og FK Fyllingsdalen, men mener nå at Øygarden FK er det perfekte valget når han ønsker å utvikle seg videre som fotballspiller.

Eirik spiller hovedsakelig kan/ving, men kan også bekle en rolle som indreløper eller vingback.

I likhet med flere av årets signeringer, er også Eirik opptatt av å jobbe hardt.

- Jeg kan bidra med mye innsats, god treningsvilje og godt humør. Jeg er en lagspiller og kan forhåpentligvis bidra med mange målpoeng. Jeg er veldig opptatt av å jobbe hardt og da får en som oftest lønn for strevet til slutt.

Hvorfor nysigneringen valgte ØFK, velger Moldenes å forklare slik.

- Jeg valgte Øygarden fordi de tørr å satse og spiller en fotball som passer meg veldig godt. De er også en klubb med gode verdier og en klubb som tørr å satse på unge spiller. Jeg har også stor tro på prosjektet, og føler dette var det riktige steget for meg nå. Jeg føler jeg er klar og håper på så mye spilletid som mulig.  Jeg gleder meg veldig til å komme ordentlig i gang med Øygarden FK!

Vi stiller oss 100% bak Moldenes utsagn om å glede seg til å komme i gang og ønsker det lokale talentet hjertelig velkommen til Ågotnes og Øygarden FK!

Annonse fra Obos-ligaen: