Daniel Rodriguez Arrocha forlenger med Nest-Sotra!

For en forjulstid det er i Nest-Sotra om dagen! Ikke bare har klubben signert unge sultne spillere som fort kan bli profiler i OBOS-ligaen, men nå er den sterke forsvarsrekken fra 2018 på plass også! At Daniel Rodriguez Arrocha signerer for 2019 sesongen er helt fantastisk jubler sportssjef Arve Haukeland på tråden fra kontorene til Nest-Sotra!

Arrocha kom i sommer fra danske HB Köge og fant seg raskt til rette i det som skulle bli muligens klubbens sterkeste forsvarsrekke noen sinne. Det ryktes at ikke siden Mikal Trygve Sekkingstad ruvet i midtforsvaret, har det vært så potte tett bakover som det var nå i høst. 

Arve Haukeland sier at Arrocha tilfører laget en trygghet og ro, men er muligens ikke den spilleren eller personen som stjeler de største overskriftene. Dette er en signering som var veldig viktig for meg personlig og ikke minst for trener Landro å få på plass! Kanskje jeg etter hvert kan få nyte litt ro i julen jeg også humrer Arve.

Vi får tak i Arrocha på ferie i Afrika og får mulighet til å spørre han et par kjappe spørsmål før Safarien fortsetter. Hvorfor velger du å fortsette i Nest-Sotra? Jeg velger å forlenge med Nest fordi jeg synes det er en klubb på vei frem og fordi de har en dyktig trener som jeg tror kan utvikle meg videre som spiller.

Hvordan ser du for deg 2019 sesongen? I forhold til 2019 sesongen mener jeg vi skal ha store ambisjoner. Personlig mener jeg vi skal kunne prestere bedre enn det vi gjorde i 2018! Det høres kanskje ut som et håret mål med tanke på at Nest-Sotra rykket opp i 2018 og ble til slutt nummer 6 på tabellen, men jeg mener vi nå har et meget godt fotball-lag og en meget god trener i Steffen Landro.

Jeg har ikke hjerte til å mase mer på Daniel som nyter noen få velfortjente dager i solen før alvoret starter igjen etter nyttår, så vi takker for svarene og ønsker denne danske gentlemanen en riktig god jul!

For et fantastisk år 2019 kommer til å bli for de som er glade i Nest-Sotra! Spennende profiler har signert og nå har stammen fra 2018-laget signert for nye eventyr i grønt! Det kommer til å bli trangt på tribunen på Ågotnes etter hvert, men det kan vi fint leve med, vi som er glade i fotballen til Steffen Landro og Nest!

Heia Nest!

Annonse fra Obos-ligaen: