Det grønne toget har fått opp dampen!

Det er fantastisk å være fotballinteressert stril igjen! Fort Ågotnes er gjenoppbygget og Levanger ble sendt hjem med et solid 4-1 tap!

Bilde tatt av fotograf Janne Monsen / Nest-Sotra.

Solen tittet frem bare minutter før dagens kamp mot Levanger, et energisk publikum møtte opp og alt lå til rette for nok en seier til de grønnkledde! De to siste kampene, innen siste uken, hadde endt med seier, kunne vi gjøre det helt store og få tre seire på én uke?

Kampen begynte litt rufsete for Nest-Sotra sin del. Det kunne se ut som at laget ikke var helt på, og det ble en del balltap som igjen gjorde at Levanger fikk småfarligheter. Gledelig da var det at Dang stod på rett sted til rett tid og headet innlegget til Hellevik Larsen i mål etter kun 11 minutter. Dette var den første sjansen til Nest-Sotra i kampen. Nest kom etter dette mer med i spillet og hadde gode sjanser til å gå opp i 2-0. Dette lot midlertidig vente på seg helt frem til slutten av omgangen. Det ble vinket straffe til Nest-Sotra etter et hands i feltet til Levanger og Furdal stilte seg opp. Ballen var innom hanskene til Levanger keeperen, men snek seg heldigvis inn i målet. 2-0 til pause. 

Andreomgangen begynte ganske ulik førsteomgangen og Nest virket å ha god kontroll. Publikum ventet på det forløsende 3-0 målet og hjemmelaget virket selvsikre. Da skjedde det som ikke skulle skje, Levanger fikk det viktige 2-1 målet og det ble kamp og ikke minst nerver igjen. Målet ble også en solid vitamininnsprøytning i trondheimsklubben og de presset på nervøse Nest-spillere. Heldigvis har vi en god trener i Steffen og ikke minst gode innbyttere som kan komme inn og prege kampen! Med dobbeltbyttet Liseth og Stenevik inn, var kvelden og kampen reddet. Stenevik løp 48 meter før han helt presist sentret ballen til en godt plassert Liseth. Liseth igjen gjør som gode spisser skal og plasserte ballen utagbart nede i siden for Levanger-keeperen. 3-1 og ny ro i Nest-laget. Det var nå 7 minutter igjen av ordinær tid og publikum kunne puste lettet ut etter en periode der mange nok var livredde for poengtap. 

Helt på tampen kunne Nest-Sotra krone verket med en flott 4-1 scoring av Stephensen! Dette etter en stikker fra kollega Furdal. Game, set - match! Kampen ble satt i gang bare for å bli blåst av. Nest-Sotra hadde vunnet sin 3 kamp på én uke, fått 6 poeng i årets OBOS-liga og har nå klatret fra jumbo til 11.plass. 

Som en subjektiv rapporter er det nå viktig å få delt følgende budskap. Kom og bli med på kampene på Ågotnes Stadion! Ny sjanse allerede på onsdag når Nest-Sotra tar imot selveste Haugesund i cupen! Nest-guttene spiller for tiden festfotball og hva som helst kan skje på onsdag mot tippeligaklubben fra Rogaland. Vel møtt og Heia Nest!!

Annonse fra Obos-ligaen: