Elmin Nurkic forlenger med Nest-Sotra!

Forsvarsklippen Elmin Nurkic har signert kontrakten som binder han til Ågotnes og Nest-Sotra også i 2019 sesongen. Elmin, som kom til Nest-Sotra fra Varberg Bois i super-ettan i Sverige i slutten av juli, har vært fast inventar i Steffen Landro sitt forsvar denne høsten.

En tydelig fornøyd sportslig leder Arve Haukeland er stolt når han kan fortelle at også Nurkic blir med videre. Dette er en spiller som har vært svært viktig for et bunnsolid Nest-Sotra i høst. Nurkic er også en person som bidrar til det gode miljøet som nå er et kjennetegn for de grønnkledde. Vi er rett og slett glade for å få personen Elmin med videre avslutter en smilende Haukeland!

Den svenske fotballspilleren har hovedsakelig spilt i Öster i Sverige, men har også vært innom den norske fotballklubben EIK i sin karriere. Med sine 26 år har Elmin opparbeidet seg mye rutine, en rutine trener Landro ønsker å benytte seg av den kommende sesongen.

Når vi spør kollega Peter Sørensen Nergaard hva han synes om denne nyheten, er han rask til å si at dette er en kjempeviktig signering av klubben. Peter følger opp med at Elmin er en fin fyr å ha i garderoben og at svensken har vært en bauta i forsvaret siden han ble hentet i sommervinduet! Med denne signeringen kan vi virkelig bygge videre på det solide forsvarsspillet som vi har hatt i høst sier Peter når vi forstyrrer han på ferie i Thailand!

Trener Landro er også meget godt fornøyd med denne nyheten og han legger ikke skjul på at det er en meget viktig signering med tanke på å jobbe videre med stammen fra laget i høst. Steffen sier at Nurkic var helt klart en viktig brikke på et lag som gjorde det utrolig bra siste halvdel av årets sesong. Landro avslutter med at Elmin er som skapt for Obos-ligaen og at han gir laget en trygghet inn i 2019 om at Nest-Sotra skal bite godt fra deg!

Elmin! Vi ser fram emot resan tillsammans med dig. 

Heia Nest!

Annonse fra Obos-ligaen: