Nest-Sotra stakk av med flere oppmerksomheter på årets Kultur og Idrettsgalla!

Fjell Kommune gjorde ære på Nest-Sotra under årets Kultur og Idrettsgalla, og en person ble spesielt trukket frem!

Det var med spenning, Cato Martinussen og Mikal Sekkingstad, stilte opp på årets Kultur og idrettsgalla på Bakscenen på Straume. Nest-Sotra var invitert og klubben sendte ut to av sine mest engasjerte representanter for å være med på denne spennende gallaen der lokale kultur og idretts-personligheter blir gjort ære på. 

Det gikk ikke lang tid før representantene fra Nest-Sotra ble ropt frem på scenen. Fjorårets opprykk til 1.divisjon var lagt merke til av Kommunen og klubben fikk overrakt et flott diplom som i årene fremover helt sikkert kommer til å pryde en allerede velfylt vegg på klubbhuset på Skålvik.

Cato og Mikal gikk frem og æresmedlemmet Sekkingstad fikk kastet ut et "Heia Nest", før han stilte seg opp sammen med de andre vinnerne på scenen. 

Like etter ble også Mikal Sekkingstad igjen ropt opp. Denne gang for sin lange innsats for klubben i hans hjerte, Nest-Sotra. Etter klem fra ordføreren og favnen full av roser gikk Mikal tilbake og satt seg. Det skulle ikke bli siste gang Mikal måtte frem på scenen, det var heller ikke siste gang han skulle stjele til seg en klem under lyskasterne på Bakscenen. 

Eli Berland trådde inn på scenen og skulle presentere en helt spesiell pris. Idrettens hederpris for Fjell Kommune 2017 skulle deles ut og hun kunne meddele at valget i 2017 hadde faktisk vært ganske enkelt. Personen hun siktet til hadde definitivt hjertet i klubben, han hadde sittet i styret i en årrekke og han hadde flere ganger hentet inn spillere for å styrke klubbens seniorlag. Kan Mikal Trygve Sekkingstad, igjen, komme frem på scenen? Mikal satt i sjokk på nest bakerste rad. "Er dette nåke tull?" spurte han før han reiste seg og gikk frem. Det var en tydelig rørt og stolt mottaker av prisen som bukket når han fikk både krystall og blomster som bevis på hederen! Om det var klemmen fra Berland eller øyeblikket som var den utløsende faktoren vet undertegnede ikke noe om, men at Sekkingstad rødmet litt når han stod der og mottok applaus har vi fotobevis på!

Vi i Nest-Sotra er veldig stolt over å motta prisen for vårt opprykk til 1.divisjon, vi er også utrolig stolt over å ha personer som Mikal Sekkingstad i "stallen". Uten innsatsen fra ildsjeler som Mikal, hadde klubben aldri vært der den er i dag. Vi ønsker derfor å få gratulert Mikal med prisen og har ordnet det slik at du skal få komme gratis inn på neste hjemmekamp!

Hipp hipp!

Bilder tatt av Janne Monsen / Nest-Sotra

Annonse fra Obos-ligaen: