Før kampen: Fram Larvik

Ny hjemmekamp i dag! Ta turen til Ågotnes Stadion for å følge strilenes jakt på nye tre poeng.

I dag klokken 16:00 kommer Fram Larvik på besøk, og selvom at det vel etterhvert er noe av en kliché, så er dette et veldig viktig oppgjør. 

Fram ligger på tabellens fjerdeplass, á poeng med Notodden på tredjeplassen og otte poeng etter oss på andreplassen. Vinner vi i dag kan vi utbygge luken, og med grei margin holde fast i toppen. 

Men Fram blir ikke noen enkel motstander, det er helt sikkert. Frammane har en rekke imponerende resultater bak seg, og det skaper respekt i stril-lejren. 

De siste fire Fram kamper har således gitt otte poeng, fordeles slik: 

Fram vs. Hødd - 3-2

Fana vs. Fram - 1-1

Odd2 vs. Fram - 2-3

Fram vs. Bryne 2-2

Så det er et Fram med selvtillit som kommer til Ågotnes Stadion.

Dertil blir det også et gledeligt gjensyn med Nest-gutten Jone Rugland, som nettopp har meldt overgang til Fram fra Sotra SK. Jone fikk sin fotballoppdragelse i Nest, og spilte 35 kamper i grønt før turen gikk videre. Vi ønsker Jone hjertelig velkommen tilbake. 

Nest skal heller ikke klage over sesongen så langt. 15 kamper er spilt, ti er vunnet, fire er endt uavgjort og bare et tap. Det betyr en andreplass på tabellen, og bare ét poeng etter serieleder fra Bryne. 

Bryne har enda ikke tapt i år, og skal man konkurrere med de, da er kamper som denne veldig viktig i dag. Sist ble det til en imponerende seier borte over Vard Haugesund på 0-3. 

Ågotnes Stadion er fremdeles et viktig fort for strilene. Ser man bort fra cup-nederlaget mot Brann, så har Nest fremdeles ikke tapt på eget gress i serien siden nederlaget til Sandnes Ulf i OBOS-ligaen den 20. september 2015. I dag er det 693 dager siden. 

Vi ønsker alle velkommen til Ågotnes Stadion, og håper å se mange striler støtte opp om oss. 

HEIA NEST! 

Nest statistikk

  • Ståle Steen Sæthre og Martín Sanchez Olsen har spilt samtlige minutter i år. 1350 minutter det blitt til.

  • Nest er det lag i de tre øverste divisjonene i Norge som har sluppet inn færrest mål. Bare 10 mål er der scoret mot oss.

  • Alexander Dang har en imponerende scoringsstatistikk. Statistisk scorer han et mål hver 87. minutt.

Annonse fra Obos-ligaen: