Før kampen: Notodden

På søndag kommer Telemark-laget Notodden på besøk. Nest-Sotra gutta er klare for å igjen å gi alt for tre poeng.

Etter cup-nederlaget til Brann og 0-0 hjemme mot Nardo, er det nå et ekstremt seiersugen Nest-lag, som nå på søndag går tar imot Notodden.

Spillere fra øverste nivå

Nest er fremdeles innblandet i den absolutte toppstriden i PostNord-ligaen og ligger før søndagens kamp nummer to, bare et poeng fra Nardo. Notodden ligger midt på tabellen. Elleve poeng betyr en syvende plass.

Skal man tro sjeftrener Steffen Landro, så blir denne kampen jevn og underholdende.

”Notodden er et av de sterkeste langene i divisjonen. Jeg ser dem som et virkelig godt mannskap. De har mange spillere med erfaringer fra divisjonene over, og spiller til tider veldig bra fotball!” uttaler han.  

Og Landro har faktisk et poeng. I stallen til Notodden finner man nemlig elleve spillere med erfaring fra enten øverste eller nest øverste nivå. Navne som Jim Johansen, Magne Hoseth og Erik Midtgarden vil mange fotball-kyndige nok kjenne igjen.

To spillende lag

”Generelt så syns jeg at der er for få lag i Norge, som våker å spille fotball, men Notodden er et av dem. Derfor blir dette altså en dyst imellom to spillende fotball-lag, og det ser jeg frem til!” avslutter Landro.

Kampen spilles på Ågotnes Stadion, søndag 11. Juni klokken 14:00.

HUSK er du medlem av Nest-Sotra, da kommer du gratis inn.

Annonse fra Obos-ligaen: