Samling i garderoben før oppgjøret mot HamKam.

-Fortsatt noen kamper før vi er i toppform

Stemningen foran rundens kamp er god i Nest-Sotra leiren. Og slik må det være, for det er et heltent HamKam som kommer på besøk.

-Vi er tilbake på Ågotnes etter sesongens første poengfangst borte mot Sandnes Ulf. Vi spiller en god kamp, men manglet målet. Det som venter oss nå er et hardt satsende HamKam lag, sier hovedtrener Steffen Landro.

Nest-Sotra har trent beinhardt hele uken.  De grønne er godt forberedt. Planen er å tidlig gjøre Ågotnes om til er fort.

-Vi har fortsatt noen kamper å spille før vi er i topp, toppform. Jeg ser at vi utvikler oss positivt hver eneste dag. Og jeg vurderer mulighetene våre til å ta årets første trepoenger som gode, smiler Landro.

Tøffe HamKam

I forkant av denne runden har lokalavisen på Hamar blogget klart og tydelig at de hater Nest-Sotra. Strilene er det mest ufyselige og usportslige laget i hele OBOS-ligaen.

-At HamKam gjør oss til et hatlag er jo en stor annerkjennelse for oss. At vi sees på som en stor konkurrent forteller oss jo at vi ikke er et ubetydelig lag i OBOS-ligaen. Dette viser at vi har satt våre spor, understreker Landro.

Før kampen sier HamKam trener Gaute Helstrup til klubbens nettside at han forventer at Nest-Sotra kommer til å slå mye langt og kjempe seg til mange innlegg. 

Det er et revansjesugent lag som kommer til Ågotnes. Forrige møte endte med 1-0 til Nest-Sotra.

Annonse fra Obos-ligaen: