Fotballfesten ble kronet med 3 poeng!

Fotballfans strømmet til Ågotnes Stadion på fotballens nasjonaldag 16. mai! Omtrent like mange hadde Sognekraft på ryggen som det var grønnkledde supportere og rammene rundt kampen var upåklagelige!

Kampen ble sparket i gang i nydelig solskinn og det var Nest-Sotra som hadde initiativet og som skapte de halvsjansene som vi litt snilt har notert oss i notatblokken. Vår danske venn Lee Rochester Sørensen scoret målet som skulle komme til å fikse oss 3 poeng allerede etter 7 minutter idet han headet ballen i mål. Med 1-0 til pause var det mange fornøyde tilskuere på tribunen som kunne sikre seg en bolle i kiosken mens de ble oppdatert på at Brann også hadde full kontroll på Stadion!

2 omgang ble litt som første, Nest-Sotra hadde tilsynelatende full kontroll på matchen og var nærmere 2-0 enn det Sogndal var reduseringen. Likevel var det mange nervøse Nest-tilhengere som ble vitne til 5 tilleggsminutter og flere dødballer på Nest sin banehalvdel. De store sjansene uteble likevel og de grønnkledde spillerne kunne juble for 3 poeng og for at de med dette passerte nettopp Sogndal på tabellen.
 Jeg liker jo å trekke frem et par spillere hver gang, og det skal jeg gjøre også i dag, og de som får en virtuell twist-pose blir Fij som fortsetter å imponere, spiss-paret Dang og Sørensen som jobber knallhardt hele kampen og jeg synes innsatsen til Nergaard også fortjener en oppmerksomhet!

Det var ingen stor kamp rent spillemessig for noen av lagene, men Nest fikk 3 poeng og det er vel til slutt det som teller. Rammene rundt kampen vil jeg likevel trille terningkast 6 på. I et nydelig solskinn ble tribunene fylt opp med over 600 fornøyde tilskuere. Fantastisk å se at så mange valgte å ta turen til Ågotnes på en dag der sikkert mange også vurderte kampen mellom Brann og Sarpsborg 08.

På onsdag skal vi ut i cupen og til Varden og Fyllingsdalen der vi skal forsøke å avansere mot nettopp Fyllingsdalen! Hvis været holder seg, så tenker jeg at det helt sikkert er verdt turen opp til Dalen og heie frem Nest-guttene også i Cupen! Kampen begynner 18:00, vel møtt!

 

Annonse fra Obos-ligaen: