Gutter 12 på Voss cup

Øyvind Eide og resten av Gutter 12 gleder seg stort til helgens Voss cup. Utover gleder ved fotballen, kan guttene i disse dager glede seg litt ekstra. Kampen mot Syril vises nemlig live på bt.no

Gutter 12 live på BT.no

Det talentfulle Gutter 12 laget drar i helgen til Sogndal for å delta i den tradisjonsrike Voss cup. Kampen mot Syril fra Leikanger blir kanskje litt ekstra spesiell. Den vises nemlig live på BT.no  

"Det er jo klart at dette er kjempe gøy! Gutta er helt ville. Det tok helt av da de fikk beskjeden. Nå tar vi med oss de store Nest-flaggene til Sogndal, viser flaget og skaper litt show." Uttaler lagets trener Øyvind Eide. 

Talentfull gjeng & bra opplegg

Gutter 12 er et veldig talentfullt lag. Faktisk så talentfull at selvom spillerne bare er ti eller elleve åringer, så spiller de med i Gutter 12 rekken. 

"Det er rett og slett fordi vi er for gode til det vanlige nivået. Gutta her har så mye fotball i seg, og det er ingen tilfeldighet. De har de siste to til tre årene trent fotball fire ganger i uken. Det er en fornøyelse å trene denne gjengen." Sier Eide, som skryter av treningsmiljøet på Skålevik og den oppfølgning guttene har fått av klubbens trenere siden de begynte på fotballen.

"Nå mangler vi bare nytt kunstgress på Skålevik, da blir treningsopplegget optimalt. Heldigvis jobbes der bra i klubben for å realisere dette." fortsetter han. 

Om lagets sjanser i turneringen er Øyvind også optimistisk. 

"Vi skal opp og ha det gøy, og har vi det gøy så leverer vi god fotball. Våres mål med fotballen er til syvende og sist å ha det gøy." Avslutter Øyvind Eide.

Detaljer 

Kampen vises altså nå på lørdag den 18. juni klokken 10:00, er du i Sogndal for å overvære cup'en oppfordrer vi deg til å ta på Nest-skjerfet og vise fargene. 

HEIA NEST! 

Annonse fra Obos-ligaen: