Hellvik Hus tilbake i Nest-Sotra!

I dag ble det klart at Nest-Sotra Fotball kan ønske Hellvik Hus Sotra hjertelig velkommen tilbake til sponsorlaget.

Lokal bedrift

Hellvik Hus Sotra holder til på Ågotnes, og har etter hvert vist seg som en veldig lokalbedrift, og dette er helt bevisst spør du daglig leder Geir Algrøy.

”Vi hører til på Sotra, og da er et helt naturlig for oss å være med å ta vare på lokalmiljøet. Derfor støtter vi nå opp om Nest, og derfor er stort sett alle våres ansatte lokale. Vi er jo en Sotra-bedrift.” Uttaler han entusiastisk og fortsetter:

”I utgangspunktet utfører vi jobber over hele Hordaland. Vi leverer både hytter på Voss og Austevoll, men igjen vil jeg pointere at lokalområdet er viktig for oss. Vi ønsker å bli enda mer sentrale på Sotra!” sier Geir Algrøy. 

Eiendom på Andres Tomt

Hellvik Hus Sotra er egentlig fra 1995. Den gang var navnet Norrøne Hus. I 2009 ble de en del av Hellvik Hus kjeden, og leverer nå ferdigtegnet hus etter EAT-prinsippet. Det betyr ”Eiendom på Andres Tomt”. Så har du tomten, da har Hellvik Hus Sotra helt sikkert huset. Det gjelder både for hus og hytte.

”Vi har ferdigtegnet huse, og derfor får kunden en bedre forståelse av sluttresultatet, innen byggeriet starter. Det handler om trygghet. Det er nemlig nøkkelordet i den bedriften her.”

Spiss med på kjøpet

I Nest-Sotra skaper det naturligvis glede at Hellvik Hus Sotra igjen stiller opp for klubben. Michael Flyvholm uttaler:

”Det er veldig kjekt når lokale bedrifter, stiller opp for oss. Vi er helt avhengige av næringslivets støtte for å komme i mål med vårt fotballprosjekt. Også har vi jo med Hellvik Hus Sotra også sikret oss god gardering på spiss-posisjonen.” smiler Flyvholm.

Daglig leder Geir Algrøy er nemlig tidligere spiss på Nest. Tidlig på 80-tallet bøttet han mål inn for klubben.

”Det var en veldig fin tid, og jeg har gode minner fra kampene på gruset på Skålevik. Men det er nå allikevel ikke derfor vi har signert denne avtalen. Vi ønsker å styrke våres markedsposisjon på Sotra, og her så vi Nest som et naturlig valg på veien dertil.”

Gratis billett til boligmesse i Vestlandshallen

Og nettopp det at Hellvik Hus Sotra bygger ferdiglagede elementer, gir en raskere byggeprosess, og derfor er de en sentral aktør når der skal bygges hus i hele Hordaland.

Du kan blant annet bli bedre kjent med våres sponsor, når der er boligmesse i Vestlandshallen 8.-10. September. Såfremt du ønsker å slippe for å betale inngangsbillett, da kan Hellvik Hus Sotra hjelpe deg. Følg lenken her, og du vil motta en gratis billett av de:

Gratis billett til boligmesse

Ellers oppfordrer vi alle til å ta turen innom Hellvik Hus Sotra, og se hva de kan gjøre for deg. Gjør du det, da er der god sannsynlighet for at du blir fornøyd. I den prestisjetunge bransjemålingen fra 2016, ble Hellvik Hus nemlig kåret til å ha landets mest tilfredse boligkunder. Bedre anbefaling får du ikke.

Så støtt opp om Hellvik Hus Sotra, de støtter klubben din!

Annonse fra Obos-ligaen: