Historisk 16. mai-kamp mot Sogndal

Solskinn, striler, Sogndal, storkamp og sjanser. 16. mai er fotballens festdag.

-Denne kampen skal vi nyte og sette pris på. Å få Sogndal på besøk på Ågotnes 16. mai er et nytt kapittel i Nest-Sotras historie. Jeg har hørt det kommer mange fans fra Sogndal. Så nå håper jeg lokalbefolkningen på Sotra kommer og får med seg denne begivenheten, sier hovedtrener Steffen Landro.

Alt ligger tilrette for en herlig fotballopplevelse. Værutsiktene er gode med sol og varme. Det er dagen før nasjonaldagen. OBOS-ligakampen kan bli et heidundrende forspill.

-Vi kommer fra to ett-måls tap. Vi møter nok et storlag. Det blir knalltøft. Men vi har bevist at på hjemmebane kan vi slå alle, forklarer Landro.

Kom på kamp

Ryktet sier at det kommer 150 sogninger i morgen. Ryktet sier at russen stiller på fotballfesten. Nå oppfordrer Nest-Sotra alle som spiller i klubben eller har spilt for Nest til å møte opp og heie hjemmelaget frem tl seier.

-Alle er innstilt på å gjøre alt for å vinne denne kampen. Jeg er takknemlig for muligheten vi har fått til å kunne spille kamp 16. mai i norsk toppfotball. Derfor har jeg et stort ønske om at så mange som mulig kommer og ser hva vi kan utrette mot Sogndal, oppfordrer Steffen Landro.

Kampstart klokken 18. Velkommen.

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: