Høstens første og kanskje viktigste signering er på plass!

Det gikk ikke mange timene etter at Nest-Sotra var sikret ny sesong i OBOS-ligaen 2019, før den første og godt mulig, viktigste, signeringen var på plass.

Kjennetegnet til de grønnkledde i 2018 sesongen, har vært at de er et så kalla «spillende lag». Selv etter 4 strake tap i sesongstarten fortsatte de grønnkledde å spille ball, langs bakken med høyt tempo og med en selvtillit som ikke gjenspeilte tabellsituasjonen. Poengene kom, ekspertkommentatorer på TV og i aviser har skrytt spillestil og årets Nest-lag opp i skyene og flere topplag har merket at spillestilen, til tider, har vært meget effektiv.

Derfor er det så fantastisk nå at trener Steffen Landro, har utsatt sine internasjonale ambisjoner noen måneder, og ønsker å være med på eventyret videre! Med signeringen av en 2 års kontrakt er vi som er glad i Nest-Sotra sikret underholdende og effektiv fin-fotball i 2 nye sesonger på Fort Ågotnes. Vel har vi, så langt, vært bortskjemt med store fotball-øyeblikk her på Sotra, men hvem vet hva fremtiden, sammen med Steffen, vil bringe.

Denne signeringen betyr også at vi får en flott lokal representant til å lede de grønnkledde rundt om kring på vanskelige bortekamper i Norges land. Faktisk er Steffen så lokal, og bor så nærme stadion, at han må levere nabovarsel til klubbens ledelse og Fjell Kommune når han helg etter helg feirer viktige 3-poengere hjemme i vinterhagen på Morland. Dette sier vel alt om hvor lokalt Nest-Sotra satser når de nå sammen med Steffen skal nå nye mål i fotballnorge!

Den aller første oppgaven er selvsagt å fullføre OBOS-ligaen 2018 på en fin måte. Enda er det mulig å klatre på tabellen og enda er det mulig å nå kvalifiseringen til Eliteserien. Kanskje det er det som er planen nå som Steffen skriver under ny kontrakt med 4 serierunder igjen, å være Eliteserie-trener i 2019?

Heia Steffen og heia Nest!

Annonse fra Obos-ligaen: