Jefferson David Concalo de Souza signerer for Nest-Sotra!

Jefferson som populært kalles «Jeffi» er en spennende og meget ettertraktet spiller som kommer fra 3. divisjon i Rogaland. Spilleren som i flere sesonger har vært en viktig brikke i Stavangerklubben Brodd, har opparbeidet seg et meget godt rykte i 3. divisjon, et rykte som gjorde at han i høst fikk muligheten til å trene sammen med Viking FK.

Hvis en kan stole på lokalpressen i Rogaland, så har «Jeffi» et meget høyt potensial. En tekniker som like å føre ballen i høy fart og er meget god en mot en.

Nå får Jefferson mulighet til å forsøke ut ferdigheter og driblekunster på et helt nytt nivå i OBOS-ligaen. Det er ingen tvil om at en teknisk god spiller som liker å spille ball på bakken er en perfekt match for Nest-Sotra og spillestilen som trener Landro terper på naturgresset på Ågotnes!

Tidligere Nest-Sotra spiller Johnny Furdal, som nå spiller i Viking, har fått trene sammen med "Jeffi" i høst og har følgende å si om nysigneringen. Jefferson er en publikumspiller. Stor fart kombinert med herlig teknikk gjør at han kommer til å gjøre mange forsvarsspillere svimle. Han er en typisk kant/hengende spille og kan fort bli Nest-Sotras neste eksport. Johnny skyter entusiastisk inn at det er viktig å få med at «Jeffi» også er en veldig fin fyr utenfor banen!

Det jobbes hardt i Nest-Sotra om dagen og det er langt fra sikkert at dette er siste nyhet som kommer fra klubben før jul.

Nest-Sotra ønsker Jefferson David Concalo de Souza velkommen til Ågotnes og vi gleder oss veldig til å få se kunstneren i grønn drakt!

Heia Nest!

Annonse fra Obos-ligaen: