Joachim Edvardsen har signert

22 år gamle Joachim Edvardsen har signert for Nest-Sotra. Vingen kommer på en toårsavtale. Etter to år på Sørlandet hos Jerv og Start kommer Askøyværingen hjem til Hordaland igjen.

-Joachim Edvardsen er en spiller jeg har ønsket meg i ett og et halvt år. En spiller i ypperste OBOS-liga klasse, og han kommer inn i en sterk gruppe for å heve nivået vår enda mer. Vi er veldig glad for å ha et av de største lokale talentene med oss for de to neste årene i Nest, sier en fornøyd Steffen Landro etter overgangen gikk i orden fredags morgen.

Kreativ spiller

Jeg er en kreativ spiller som spiller mest på de offensive posisjonene

— Joachim Edvardsen
Edvardsen har tegnet seg for 6 mål for Jerv i iløpet av 55 kamper, og Steffen Landro har store håp for den kommende sesongen for Askøyværingen.
-Han er en kreativ spiller som bekler alle de offensive posisjonene på banen. Vi håper at dette skal hjelpe han med å skape mye målpoeng for oss neste år, sier trener Steffen Landro som er spent for den kommende sesongen.
22-åringen har erfaring fra 2.divisjon tidligere når han spilte for Fyllingsdalen i 2013. I 2015 kom han til et hardtsatsende Jerv, her har han vært fast inventar de siste to sesongene.
- Jeg er en kreativ spiller som spiller mest på de offensive posisjonene. Jeg håper på å kunne bidra med mye mål og mye assist for den kommende sesongen, sier en fornøyd Joachim Edvardsen etter å ha signert kontrakten.


Tøff men spennende sesong

-Når jeg fikk beskjed om at jeg ikke fikk ny kontrakt hos Jerv, var Nest-Sotra kjapt ute å kontaktet meg. Etter å ha holdt møter med Arve Haukeland og Steffen Landro så ble jeg interessert i å komme til klubben. Jeg har fulgt laget de siste årene og vet det er et veldig bra lag og en god spillergruppe.
Jerv tapte knepent i kvaliken for andre året på rad, men vingen har troen på at denne sesongen skal det endelig bli opprykk for han, bare med en annen klubb.
-Blir en spennende sesong samtidig så blir det en veldig tøff sesong. Nest-Sotra skulle jo ha rykket opp i fjor med den poengsummen, og er smått utrolig at de ikke fikk opprykket. Selv om 2.divisjon er hardere i år så tror jeg vi kan være med å kjempe i toppen, sier Joachim Edvardsen om den kommende sesongen med Nest-Sotra.

Annonse fra Obos-ligaen: