-Dette blir en nøkkeluke for Nest-Sotra

Kongsvinger på Ågotnes blir den første av tre kamper på sju dager som kan avgjøre hvor klubben ender på tabellen.

Hjemmebanefordelen kan gi Nest-Sotra seieren nå sterke Kongsvinger kommer på besøk i dag. Allerede tirsdag formiddag setter spillerne seg på bussen for å dra til Notodden for å spille ny kamp onsdag. Og så toppes uken mot Sandefjord søndag bare fire dager senere.

-Resultatene i denne uken betyr mye for absolutt alle lag i OBOS-ligaen. Vi kan plukke alt fra null til ni poeng. Det får direkte innvirkning på om du er med å kjempe på øvre- eller nedre halvdel av tabellen, sier hovedtrener Steffen Landro.

Møter dødballag

Å stå i mot dødballene til Konsvinger er et hovedfokus i dagens oppgjør. I tre kamper på rad har Nest-Sotra sluppet inn mål etter frispark eller corner.

-Vi møter et av de bedre lagene i serien. Kongsvinger er solid, de er blant klubbene med høyest toppnivå og de har mange gode enkeltspillere, flere er blant de beste i OBOS.  I tilleggg kommer de med et godt kollektiv og er det laget som har sluppet inn nest flest baklengsmål, forteller Landro.

Ny spiller
Aune Heggebø (18) er på plass i Nest-Sotra. Spissen som er på lån fra Brann er klar for å jobbe hardt.

-Det blir fint å få prøve seg i OBOS-ligaen. Jeg gleder meg til å kjenne på nivået og få med meg erfaring herfra, sier Heggebø.

Kampstart på gresset på Ågotnes er klokken 18.

-Vi gleder oss veldig til denne kampen mot et knallgodt Kongsvinger og får nå måle krefter mot et av de beste lagene og håper at hjemmebanefordelen gjør at vi vinner, smiler Landro.

Annonse fra Obos-ligaen: