Kristoffer Velde signerer for Nest-Sotra!

Det unge talentet Kristoffer Velde kommer på lån fra Eliteserie-klubben Haugesund når han satser på en real omstart av fotballkarrièren i Nest-Sotra.

Kristoffer har nettopp ankommet Ågotnes og forsøker sette seg inn i den spennende verden av parkerings-apper når vi forstyrrer han på telefon. Han har ingenting imot at vi tar noen minutter for å bli bedre kjent med personen som nå skal skaffe seg nytt moment og finne tilbake til gammel storform i kledelig grønt på Ågotnes Stadion!

Vi får spørre om det mest grunnleggende først Kristoffer, hvor spiller du primært på banen?

- Jeg foretrekker å spille venstre kant, gjerne i en rolle der jeg kan trekke litt innover på banen. Ellers har jeg spilt en del offensiv midtbane, en posisjon som jeg også trives i.

Hva er dine styrker på fotballbanen?

- Mine styrker er at jeg er teknisk, jeg er god med ball og liker typiske 1 mot 1 situasjoner. Jeg har en god fysikk, en god hurtighet og har en god frekvens. Og så er jeg jo målfarlig, legger Kristoffer til.

Du snakker om en restart i Nest-Sotra, hva legger du i dette?

- Jeg var i meget god form i min første sesong for Haugesund. Jeg startet en 2-3 kamper, ble tatt ut på landslaget og følte alt stemte. Da fikk jeg en skade, et tretthetsbrudd, som gjorde at jeg var på sidelinjen i over 3 måneder. Veien tilbake var tøff og jeg slet med å få tilbake plassen på Haugesund sitt Eliteserie-lag. Jeg ble toppscorer på Haugesund sitt 4.divisjons lag og er meget fornøyd med den prestasjonen, men følte at nå ønsket jeg nye utfordringer og ble veldig glad når Nest-Sotra viste sin interesse. Det var flere interesserte klubber, men valget falt altså på Nest-Sotra og jeg gleder meg til å få møte spillerne og trener Steffen på trening i morgen.

Fikk du med deg noe omkring OBOS-Ligaen og Nest-Sotra i fjor?

- Det er klart at jeg fikk med meg suksessen til Nest-Sotra i fjor. Det er imponerende at dette laget var med og kjempet om opprykk og jeg har virkelig troen på at Nest-Sotra også i år kan være med å kjempe om et opprykk!

Hva tanker har du om Nest-Sotra og 2019?

- Vet du, jeg tenkte faktisk mye på dette i går når jeg var på vei fra Rogaland og opp til Ågotnes. Jeg kjenner at jeg virkelig er giret og klar for en sesong i Nest-drakten! Som nevnt tidligere har jeg troen og som ambisjoner om å kjempe om opprykk sammen med Nest-spillerne i år. Inntrykket jeg har fått av klubben så langt forsikrer meg om at dette er et mål alle i klubben har!

Kristoffer avslutter med at han nesten ikke kan vente på å starte med treninger sammen med spillerne og at han gleder seg til å være en del av det spennende prosjektet til trener Landro.

Det er en engasjert og ikke minst motivert Kristoffer vi har fått lov til å snakke med i dag. Sulten og engasjementet passer perfekt inn i en tropp som virkelig kan vise seg å gjøre det helt store i den kommende sesongen! Det er i hvert fall ingen tvil om at det er mange spennende profiler som er på vei inn i troppen til Steffen Landro når han skal ta fatt på treningskampene om noen uker! 

Velkommen til Nest-Sotra Kristoffer!

Annonse fra Obos-ligaen: