Lokaloppgjør mot Fana

Lørdag 2. september bør du får med deg lokaloppgjøret, som spilles på Nesttun Idrettsplass.

I hver sin ende av tabellen

Det er to lag i hver sin ende av tabellen som nå møtes til duell. 

Nest ligger på førsteplassen i PostNord-ligaen, og står notert med 41 poeng i 18 kamper. Fana derimot er plassert som nummer 12 med 15 poeng. Fana-laget kjemper en dramatisk kamp mot nedrykk, og vil helt sikkert være toppmotivert for å revansjere vårens 8-1 tap mot Nest. 

Historikk

Det er to lag som kjenner hverandre veldig godt etterhvert. Dette blir 15. gang som lagene møtes, og ser vi litt på historien så viser den at Nest har overtaket. 

Nest har vunnet 9 kamper, 2 er spilt uavgjort og bare 3 ganger er Fana gått av banen som vinnere. Men sist Fana slo Nest var det på Nesttun Idrettsplass for ganske presist 1 år siden. 

Spennende sesonginnspurt 

Skal Nest gjøre seg noen forhåpninger om å rykke opp til OBOS-ligaen denne sesongen, da trengs der mange poeng på konto utover høsten. Selvom at Nest nå leder tabellen, så er Bryne bare to poeng bak, og vil vente tålmodig på at Nest avgir poeng. Også Notodden har vært sterke de siste kampene, og ligger nå 6 poeng etter Nest. Derfor er der absolutt spenning i sesongens siste otte kamper. 

Også for Fana-laget er dette en nøkkelkamp. Før morgendagens kamp er laget plassert 5 poeng under nedrykningsstreken, og har en markant dårligere målscorer enn Vindbjart på 11. plassen.

Så for Fana vil dette være en gyllen mulighet for både å sikre seg revansje, og ta 3 ekstremt viktige poeng i kampen for overlevelse. Alle har i alle fall lyst til å slå Nest-Sotra. 

PARKERING

Vi satser på at mange striler tar turen inn, og støtter opp om de lokale heltene. Der er ingen tvill om at denne kampen blir tøff!

Fana Fotball har sendt oss en melding, og gjort oppmerksomme på at Nesttun Idrettsplass i øyeblikket bygges om, og derfor er parkeringsfasilitetene svært begrenset. 

Istedet oppfordres publikum til å parkere ved Nesttunbrekka 99 (Multiconsult / Politi). Her vil der være gratis parkering.  

Kampen spilles altså i morgen, lørdag d. 2 september, klokken 16:00 på Nesttun Idrettsplass.

HEIA NEST

Annonse fra Obos-ligaen: