Mads Bjørsvik Songve forlenger med Nest-Sotra!

Mads som vendte tilbake til Nest-Sotra fra Åsane for ca. 1. år siden har valgt å forlenge med grøntrøyene et nytt år! Den raske forsvarsspilleren som er kjent for en stor arbeidsinnsats, sier følgende om hvorfor han signerer for Nest-Sotra enda et år.

Jeg valgte å forlenge med Nest-Sotra fordi jeg synes klubben har spennende ting på gang. Jeg liker måten vi spiller, og tenker, fotball og jeg har stor tro på at måten vi trener på vil gjøre både meg og laget bedre.

Hva synes du om årets Nest-Sotra, Mads?

«Det går mot nok en artig sesong på Ågotnes.»

Jeg synes årets Nest-Sotra stall ser meget spennende ut. Vi har en fin miks av spillertyper som utfyller hverandre bra. Det går mot nok en artig sesong på Ågotnes.

Mads Songve mot Åsane i første seriekamp 2018.
Mads Songve mot Åsane i første seriekamp 2018.Hvilke ambisjoner har du som spiller?

Mine ambisjoner for årets sesong er å holde meg skadefri, trent og klar, slik at jeg kan bidra til at Nest-Sotra kan gjøre nok en god sesong.

Og hvem tenker du kan bli den neste «eksporten» fra talentfabrikken Nest-Sotra?

Hvem som blir den neste "Nest-Sotra eksporten" er vanskelig å si, da det er mange gode kandidater. Dersom Alexander Dang fortsetter å «score så det sier pang» (som de synger i supportersangen) tror jeg ikke det er usannsynlig at vi ser han på et høyere nivå innen kort tid.

Arve Haukeland er veldig fornøyd med å ha Songve med videre og røper at det er, og jeg siterer, «en av verdens beste fyrer» vi nå har sikret signaturen til!

Vi gleder oss over å ha Mads med videre og vi er enige med Mads når han forventer en «artig sesong» i 2019!

Annonse fra Obos-ligaen: