Mandagskamp mot Odd2

Senere i dag kan du få med deg et skikkelig spennende oppgjør på Ågotnes Stadion.

Bilde: Hordalandsfotball

Når Nest idag klokken 17:00 tar imot Odd 2 på Ågotnes Stadion, er der mye på spill. Tar Nest poeng, da går strilene forbi Bryne på tabellen, og inntar dermed førsteplassen i PostNordligaen. 

Odd2 kjemper i den annen ende av tabellen. Før dagens kamp er de plassert nest sist, og har syv poeng opp til trygg grunn. 

De to lag har fem ganger tidligere vært i ilden mot hverandre. 

20/06 2011 - Nest-Sotra vs. Odd 2 - 2-2

Hjemme på Ågotnes i runde 10 tok Nest imot Odd 2. Denne sesongen kjempet strilene i bunnen av tabellen, og en trepoenger på hjemmebane var et must! Fem minutter ut i andre omgang er dog Odd 2, som tar ledelsen. Heldigvis for Nest, så utligner Nick Rios Haugen til 1-1 bare seks minutter. Kampen var ganske jevn, men da Odd 2 går opp i ledelsen etter 85 minutter, så det svart ut. Heldigvis fikk Nest utlignet i dommerens overtid, og et viktig poeng ble igjen på Sotra. 

03/10 2011 - Odd 2 vs. Nest-Sotra - 0-0

Retur oppgjøret blir spillet ganske sent på høsten på Skagerak Arena. Nest hadde på dette tidspunktet enda ikke klart fri sak i nedrykksstriden, så også her var poeng særdeles viktig. Kampen endte som en lang stillingskrig, og da dommeren blåste det målløse oppgjøret av etter 90 minutter, kunne Nest se seg fornøyd med et poeng. 

03/06 2012 - Odd 2 vs. Nest-Sotra - 4-0

David Nielsens menn var nok engang på Skagerak Arena i 2012-sesongen. Nest var ikke lenger et bunnlag, og lå i øverste halvdel av tabellen. Men borte mot Odd 2 skulle det gå ganske galt denne gangen. Den nåværende Sparta Prag spiller Herolind Shala satte inn 1-0 kort før pausen, og i andre omgang raknet det helt for Nest-gutta. Den rutinerte svenske Mattias Andersson puttet to kjappe mål, og et kvarter før tid gjorde George White det til 4-0. Da var det lang vei hjem til Sotra. 

17/09 2012 - Nest-Sotra vs. Odd 2 - 3-0

Hjemme på Ågotnes fikk man nå sjansen for å revansjere seg. Selvom Nest lå i toppen av tabellen, var Vard Haugesund ganske sterke, og opprykksmulighetene syntes langt vekk. Tre poeng ville i alle fall være veldig brukbare i kampen om å sikre Nest sin beste plassering i 2. divisjon noengang. 26 minutter ut i første omgang sender Ørjan Davanger Torsnes Nest planmessig foran. En føring der holder til pausen. I andre omgang setter Nick Rios Haugen enda en gang et mål mot Odd 2, og da Johnny Furdal gjør det til 3-0 etter 87 minutter, spikres seieren og revansjen.

14/05 2017 - Odd 2 vs. Nest-Sotra 1-5

Der skulle faktisk gå hele fem år før de to lag møtes igjen. På Skagerak Arena tidligere i år, skulle slaget stå. Her var det tydelig at det var et veldig sulten Nest-lag, som nå skulle i ilden. I løpet av kampens første 40 minutter scoret Nest hele fem ganger. Alexander Dang, Peter Sørensen Nergaad (2 mål), Johnny Furdal og Gaute Vetti alle puttet, og da hjalp det lite at Odd 2 fikk en trøste scoring til 1-5.

Og nå i kveld er det igjen tid til en dyst de to lagene imellom. Blir det en kamp til historiebøkene?

Få svaret på Ågotnes Stadion, i dag, klokken 17:00. 

HEIA NEST!

Annonse fra Obos-ligaen: