Nest-Sotra – Tromsdalen 2-0

Sjelden har undertegnede vært mer trygg på 3 poeng, enn det jeg var ila 90 minutter på Ågotnes Stadion denne søndagen

Nest-Sotra var, kanskje med unntak av kampens første 2 minutter, overlegen Tromsdalen. Det var kanskje ikke den beste kampen jeg har sett av Nest-guttene på Ågotnes, men de gjorde jobben, var trygge bakover og goalgetter Alexander Dang viste klasse når han satte inn begge målene for Nest-Sotra. Å skrive så veldig mye mer om selve kampen er ikke så veldig spennende tenker jeg. Det var tidlig klart hvem som skulle få med seg 3 poeng, i hvert fall om en skulle bedømme kampen kun ut i fra kvalitetene på banen.

Noen var kanskje litt nervøse om Nest-Sotra enda en gang skulle finne på noe tull i egen 16-meter ila sluttminuttene, noe som har vært litt symptomatisk i høst, men neida, de holdt ut og har nå definitivt los på lagene som innehar de dyrebare kvalifiseringsplassene!

Om en skal trekke frem et par spillere, også denne gang, så kommer en ikke utenom tomålscorer Dang. I tillegg til å sette målene, viste han også en enorm vilje til å ta de tunge viktige løpene. Velfortjent opplest som dagens bestemann av speaker på stadion! I tillegg så gjør de resterende 10 spillerne på banen den jobben som kreves for å slå et godt lag som det Tromsdalen faktisk har vist at de er i år.

Nå er det, som nevnt, meget hyggelig lesing for de som klarer å tyde en tabell! Nest-Sotra ligger poenget bak 6. plassen som er den siste billetten til kvalifisering til Eliteserien. For å få denne billetten må Nest-Sotra virkelig overbevise når de først skal i en vanskelig bortekamp mot Kongsvinger 04.11.18 og deretter skal i lokaloppgjøret mot Åsane som kan plutselig bli spennende for både Nest-Sotra og de oransje-kledde!

Nest-Sotra kan virkelig være stolte av hva de har levert i år, men nå begynner kampen om bonusen, en kamp jeg er helt sikker på at Nest-guttene gleder seg til å ta!

Heia Nest!

Annonse fra Obos-ligaen: