Banen holdt, det gjorde ikke hjemmestatistikken.

Sandnes Ulf ble for sterke når rogalendingene besøkte Nest-Sotra og Ågotnes i årets første hjemmekamp!

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Trener Steffen Landro gjorde en del endringer på laget fra Åsane-kampen når han tok imot Sandnes Ulf på Ågotnes. Med to oppspillspunkt i Dang og Steen Sætre kunne det se ut til at planen var å ikke belaste banen med det vanlige finspillet og heller satse på en mer direkte fotball med lange baller. 

Nest-Sotra var det førende laget i første omgang og etter omlag halvtimen sendte Steen Sætre Nest-Sotra i føringen med et flott langskudd. Nest fortsatte å trykke på etter scoringen og kunne fort doblet ledelsen før Sandnes Ulf scoret minuttet før pause på en corner. 

I de første minuttene av 2.omgang, i en meget god Sandnes Ulf periode, ble dessverre kampen avgjort i favør nettopp Sandnes Ulf. Gjestene gikk opp i 3-1 og det kunne nesten se ut som at litt av luften gikk ut av den grønne ballongen. Sandnes Ulf kunne faktisk fått flere mål i 2. omgang, men Nest-Sotra fikk lurt inn et trøstemål på overtid, dessverre for Nest-laget alt for sent til å skape noen reell fare for de tre poengene som Sandnes Ulf hadde i lommen. Nok en gang var det Steen Sætre som scoret, assist legenden Johnny Furdal.

En kan lett bli litt bekymret når en ikke har innkassert et eneste poeng etter 2 serierunder, men når en har sett begge kampene, så er det ingen tvil om at årets Nest-lag er godt nok til å plukke poeng. Motgang vil etterhvert bli erstattet av medgang og stang ut blir stang inn. Nå er det bare viktig å fortsette å støtte laget sitt, fortsette å stemme i når Laila kjører igang sine "HEIA NEST" og ikke minst fortsette å tro!

En seier til Nest-Sotra hadde på en måte kronet en ellers fantastisk uke i Nest-historien! En uke der en myr på Ågotnes ble forvandlet til en, etter forholdene, flott fotballbane, en uke der alle med grønt hjerte dro i samme retning og gjorde klart Fort Ågotnes til det stadion vi alle elsker og en uke der lukten av nybakte boller igjen spredte seg over tribunene på et ekte naturgress arena! Vi gir ikke opp og allerede neste søndag 18:00 er det nye muligheter for 3. poeng borte mot Notodden. Neste hjemmekamp er søndag 22. april 18:00 når vi tar imot Ull/Kisa. Vel møtt!

Annonse fra Obos-ligaen: