Nest-Sotra signerer Lysekloster-spiller Vladan Radojkic

Nest-Sotra sikret seg i dag det lokale stortalentet Vladan Radojkic fra Lysekloster!

Spilleren som var munkenes beste spiller denne sesongen hadde utgående kontrakt og velger nå å signere for Nest-Sotra. 

Arve Haukeland er meget positiv når han snakker om det lokale talentet. Vi er veldig glade for å få inn lokale spillere med de kvalitetene som det Vladan har sier han. At han i tillegg er en meget dedikert spiller med et enormt potensiale gjør at han var på blokken vår før 2019-sesongen. Nå signerer vi han for to sesonger og gleder oss til å se han i aksjon avslutter Haukeland. 

Trener Steffen Landro er helt enig med kollega Haukeland og sier at potensialet er veldig stort! Landro er helt sikker på at Vladan vil kunne utvikle seg videre som spiller generelt og spiss spesielt når han tar turen over broen og blir en del av grønntrøyene. 

Talentfabrikken Nest-Sotra har fått et nytt talent i stallen og det er en meget spennende spiller som nå skal ta et stort steg fra 3. til 1. divisjon. Annerledeslaget Nest har levert flere spillere opp til Eliteserien de siste årene og nå tar de inn enda en spiller som har ambisjoner og målsetninger om spill på det øverste nivået 

Vi ønsker Vladan velkommen og gleder oss stort over å kunne få dele slike nyheter med alle de som er glade i Nest-Sotra!

Annonse fra Obos-ligaen: