Nest-Sotra signerer Senai Hagos!

Et kjent navn for de mange som er glad i lokal fotball har nå bestemt seg for å ta turen over broen for å spille neste fotball-sesong i grønt! Senai Hagos har skrevet under på en 1. års kontrakt som gjør at vi skal få nyte denne hardtarbeidende teknikeren på Ågotnes Stadion frem til 2020.

Senai som har spilt på Fyllingsdalen i sine yngre dager kommer fra Åsane og vil nok lett finne tonen sammen med Stephensen som allerede har funnet seg godt til rette på midtbanen til Nest-Sotra.

For de som ikke har sett det talentet i aksjon tidligere, så kan Youtube presentere en liten oppsummering her:

Når vi spør kaptein Bjarte Haugsdal om sine tanker hva gjelder nysigneringen er han kjapp med å trekke frem den positive innstillingen og en enorm innsats på trening! Jeg er sikker på at Senai kommer til å være en viktig brikke for Nest-Sotra i 2019 om han fortsetter å jobbe like hardt som han har gjort de to ukene han har vært med på trening med oss! Han har jo mye erfaring fra OBOS-ligaen tross sin unge alder og enda har han et kjempepotensiale som jeg håper vi vil få se allerede den kommende sesongen! Bjarte avslutter med at stortalentet fra Åsane er god både med og uten ball og at han synes dette er en flott signering for Nest-Sotra!


Vi treffer Senai på vei til trening fredag ettermiddag! Det er en treningsvillig spiller som ivrer etter å sette i gang! Jeg valgte å signere for Nest-Sotra på grunn av spillestilen! Den passer meg veldig bra! Jeg har ambisjoner om å gjøre det så bra som mulig sammen med Nest-Sotra og hovedmål er å bli bedre enn fjoråret. Senai sier han spiller på midtbanen, noe som videoen tidligere i artikkelen muligens avslører. Men jeg kan gjerne spille kant også legger en smilende Hagos til! Han tenker litt når vi spør om hva som er hans styrker på banen, men svarer til slutt. Jeg er god en mot en og så har jeg en god fotballforståelse! Når vi spør hvordan inntrykket av klubben er, svarer nysigneringen at Nest-Sotra består av en fin gjeng. Jeg kjenner jo noen fra før av så jeg er sikker på at jeg kommer til å trives i Nest-Sotra! Ja, så er jo samtlige spillere meget gode legger han smilende til! Når det kommer til trener Landro, så sier Senai at inntrykket er at Coachen er bestemt samtidig som han er flink og Husøy kjenner jeg jo fra før i Åsane, han er også en meget god trener! Mer rekker vi ikke før trener Landro roper inn guttene til nok en trening!


Vi gleder oss, vi gleder oss veldig – og ønsker Senai Eyob Hagos velkommen til Nest-Sotra!

Annonse fra Obos-ligaen: