Nest-Sotra - Strømmen 1-1

Det ble til slutt poengdeling mellom Nest-Sotra og Strømmen når Hagos hilste på hjemmepublikumet med et nydelig langskudd, 2 minutter på overtid.

Det var få ting som minnet om en kamp i juni når vi trappet opp på tribunen på Ågotnes Stadion. På banen var det enkelte steder overvann og på tribunen var votter og luer brukt av de aller fleste. Nå skal ikke dette være helt ukjente faktorer for et Nest-lag som både trener og spiller kampene sine på Ågotnes Stadion, men det var vanskelig å se finspillet på en sleip gressbane denne juni-kvelden.

Strømmen så veldig lenge ut til å kunne kassere inn sin første 3 poenger etter å ha tatt ledelsen på en noe billig straffe i 1. omgang. Rare avgjørelser fra de sortkledde var noe som preget store deler av kampen og de gule kortene ble hyppig brutt i desperate forsøk på å få kontroll på etter hvert frustrerte spillere.

I pausen gjorde Steffen noen bytter der vi fikk inn offensive krefter i Mehnert og debutant Jefferson De Souza! Spesielt nevnte Jefferson fikk skapt sjanser gjennom sin midtbanerolle, men den sleipe banen og den etter hvert sterke vinden gjorde det vanskelig for den små teknikeren. Det så lenge ut som at 1-0 skulle stå seg og at Nest-Sotra skulle miste alle poengene, men i det 71 minutt gjorde trener Landro et bytte som etter hvert skulle gi resultat. Inn kom Senai Hagos for Lee Rochester Sørensen. Hagos er kjent for å jobbe utrettelig og denne kampen var ingen unntak. To minutter på overtid fikk den tidligere Åsane-spilleren stjernetreff og sendte ballen i mål fra ca. 20 meter – en scoring som virkelig varmet de fremmøtte på tribunen. 1-1 stod seg og det ble poengdeling.

Dette var en kamp de fleste fremmøtte nok håpet på seier og tre poeng til hjemmelaget. Når 95 minutter var spilt og kun 1. poeng var et faktum, var det likevel med følelse av at vi hadde vunnet 1 poeng på overtid.

Om en skal trekke frem noe positivt fra denne fotballkvelden, så kan en ikke unngå å nevne Anthony i midtforsvaret til Nest. Med en fantastisk ro, ryddet han unna de aller fleste forsøk Strømmen hadde på offensiven. Det er også kjekt å se Hagos og Jefferson debutere på Ågotnes Stadion! Spennende spillere som vi nok kommer til å skrive mer om i tiden som kommer!

Nå er det 14 dager til neste kamp der Nest-Sotra skal besøke Tromsdalen. Vi håper og tror på en oppløftende bortekamp der vi sikrer oss 3 poengeren vi gikk glipp av på Ågotnes denne kvelden!

Annonse fra Obos-ligaen: