Nest-Sotra trenger din hjelp på 16. mai!

For de som er glad i fotball, for de som er stolte av at lille Sotra nå har flere fotballag i øvre divisjoner og for de som ønsker å bidra til at øyen vår fremdeles skal være kjent for annerledesfotballen, som talentfabrikken og for fargerike fotballpersonligheter som har fått navnene sine inn på forsidene av avisene – vi nærmer oss nasjonaldagen for fotball, 16. mai og vi trenger din hjelp!

Det ryktes at Sogndal er på vei mot Sotra med 150 supportere! De vil gjøre sitt for at nettopp Sogndal skal vinne en viktig bortekamp på Ågotnes Stadion! Vi må mobilisere, vi må vise at vi også kan lage liv rundt klubben i vårt hjerte, Nest-Sotra! Det er på tide å støtte de grønnkledde når de løper ut på banen, for vi ønsker vel alle å kunne oppleve en like spennende høst som vi hadde i fjor? Den 12. mann spiller en mye større rolle enn det folk kanskje tror og vi kan ikke la Kristine synge alene på tribunen når 150 galne fans fra saftbygden stemmer i med «stao no pao!»

Det ryktes om fint vær, det ryktes om nystekte boller i kiosken og det ryktes om underholdende spill og mange mål når kampen sparkes i gang 18:00, 16. mai!

For å komme i skikkelig 16. mai stemning, disker Strilane Supporterklubb opp med gratis pølsefest på Publicen i forkant av kampen! Kristine har også invitert samtlige av de 150 sogningene som er på vei, så dette kan bli en flott mulighet til å bli kjent med andre likesinnede fotballfans!

Vel møtt og Heia Nest!


 

Annonse fra Obos-ligaen: