Nest-Sotra - Ull/Kisa 0-3

Det ble etterhvert en tøff dag på jobben for Nest-Sotra når formlaget Ull/Kisa kom på besøk!

Ull/Kisa kom til Ågotnes uten å ha tapt en eneste kamp i år og Nest-Sotra skulle få merke hvorfor på en våt og tung gressmatte søndag kveld.

Kampen begynte ganske så positivt for Nest-Sotra. De første 10 minuttene var det Nest som rullet ball og styrte kampen. Kun i små perioder fikk Ull/Kisa låne ballen. Etter 15 minutter kom den første store sjansen da Furdal skjøt utenfor fra ca 17 meter. Etter 19 minutter svarer Ull/Kisa på tiltale og skyter først et knallhardt skudd i tverrligger før de like etterpå får kveldens første mål, kreditert Kristoffer Hansen.

Ull/Kisa kommer etterhvert mye mer med i kampen og er farlige på overgangene sine. Kampen går likevel til pause uten at flere mål blir scoret og Ull/Kisa leder 1-0.

I pausen gjør Nest-Sotra et spillerbytte og Songve går ut, inn kommer Bjørlo.

Etter 58 minutter kommer scoring nummer 2 for Ull/Kisa kreditert Nesset. En enkel overgang resulterer i overtall og ballen blir satt kirurgisk i mål. I det 62. min kommer Liseth inn for Stenevik og det resulterer i et mer offensivt Nest-Sotra. Sjansene kommer, men det resulterer som regel i at Nest-Sotra går seg fast og at Ull/Kisa får klarert. Ikke overraskende kommer det et må imot når et lag legger seg høyt og presser, og etter 85. minutter setter Ull/Kisa punktum med 3-0 ved Hansen. 

Tap 3-0 og Nest-Sotra står fortsatt uten poeng i årets OBOS-Liga.

Dette var en vanskelig kamp i utgangspunktet. Ull/Kisa er et meget godt OBOS-lag og de er spesielt gode på bortebane. De viser at en kan komme langt med selvtillit, direkte fotball og selvsagt, gode spillere.  Nest-Sotra må ta med seg det positive fra denne kampen og nullstille seg foran en vanskelig bortekamp mot Strømmen i neste runde. Av positive innslag fra Nest-Sotra denne kvelden velger undertegnede å trekke frem det første kvarteret der Nest-Sotra styrer kampen, gode bytter i både Morten Bjørlo og Sindre Liseth og igjen må publikum trekkes frem som de beste i hele OBOS! 

Annonse fra Obos-ligaen: