Møt Nest-Sotras FIFAlag

Da det var utrolig mange gode spillere i Nest-Sotras FIFAturneringen valgte klubben å ta med seg 9 spillere inn i en helt ny satsing for klubben.

I år ble det lansert at NTF starter opp E-Serien, hvor lagene i OBOS-ligaen og Eliteserien skal hr egne spillere som skal spille FIFA live på TV. Fra 9. april kan du se dem spille på dplay.

Til turnering Nest-Sotra arrangerte for noen uker siden, møtte mange håpefulle som ønsket å spille FIFA for Nest-Sotra. Vi i Nest-Sotra har stor tro på at E-Sporten kommer til å bli større og større, og har kastet oss med på bølgen.

skodvin_nest_sotra_efotball_05
FIFA A-laget i full gang

To spillere av disse ni er plukket ut til å spille den første serien som starter om to uker. Vinneren av Nest-Sotras turnering Joachim Berntsen har vist stabilitet med å komme i finalen i Brann sin turnering og vant vår. Jørgen Andre Thorsen har vært ettertraktet av andre klubber og holder også et høyt nivå.

skodvin_nest_sotra_efotball_04
Fra venstre: Joachim Berntsen, markedssjef Thomas Moy og Jørgen Andre Thorsen

De andre 7 spillerne på laget er:
Stian Pettersen, Alexander Skråmestø, Kristoffer Vorland, Christoffer Lango, Steffen Solberg, Espen Haugland og Christian Corneliussen.

Vi gleder oss stort! Og minner om at serien vises gratis på dplay når de er igang om 1,5 uke.

Annonse fra Obos-ligaen: