Nok en gang leverer klubben i vårt hjerte underholdning til Eliteserien!

Nok en gang beviser vi at klubben leverer kvalitet opp i divisjonssystemet. Denne gang er det Kristoffer Nesse Stephensen som har tiltrukket seg interesse fra Eliteserien og i likhet med tidligere lagkollega Sondre Liseth er det nå Mjøndalen som blir ny arbeidsgiver.

Det er rart å se spillere som har levert publikumsfotball over flere år i klubben, melde overgang og forlate Ågotnes. En kan gjerne føle på skuffelse siden en blir fratatt muligheten til å bli underholdt av en ballkunstner som det Nesse Stephensen er, men samtidig så unner alle denne kjernekaren mulighet til å måle krefter med landets beste fotballspillere. 


Jeg kunne ha skrevet superlativer i 90 minutter + tilleggstid, men jeg ønsker i stedet å formidle noen budskap fra noen av klubbens legender. 


"Klasse fyr, profesjonell, sær, men likevel godt likt og ikke minst respektert, vi ønsker han alt det beste i tiden som kommer, vi er stolte av nok en gang å få spilleeliteserien og ikke minst få etablerte spillere videre i sin karriere, like viktig som å få unge spillere videre" - Arve Haukeland

"Nesse har vert en av de beste spillerne i Obos de siste 2 årene. Han ble etterhvert fryktet av motstandere, så det er utrolig gledelig at han får muligheten på øverste nivå i Norge. Det er uten tvil der han hører hjemme. Han har vert en fantastisk spiller og person for Nest i 2 år og blir garantert savnet" - Steffen Landro

"Vanvittig god fotballspelar med ferdigheter som veldig få i Norge har. Kjem til å gå rett inn på laget. Lykke til Nesse!" - Johnny Furdal

"Nesse har vært en stor bidragsyter til alle de fantastiske resultatene vi har hatt de siste årene. Nesse hater å tape fotballkamper, og dette er en mentalitet som helt klart har vært med på å styrke vår spillergruppe.

Her har Mjøndalen gjort ett scoop! 

Jeg gleder meg til å se Nesse herje i eliteserien på lik linje som han har gjort med alle lagene som har rykket opp fra Obosligaen de siste årene.

Ønsker han masse lykke til!" - Bjarte Haugsdal

Vi i Øygarden FK gleder oss til å følge enda en spiller i Eliteserien. 

Annonse fra Obos-ligaen: