NorEngros K.J Brusdal tilbake på laget!

Det ble i dag klart at NorEngros K.J Brusdal AS er atter å finne på sponsorlaget til Nest-Sotra. Bedriften, med hovedkontor i Indre Arna, har etter et års fravær igjen signert sponsoravtale med klubben fra Sotra.

Foruten hovedkontor og butikk i Indre Arna er NorEngros også representert på Sotra og Stord. Og nå er de altså tilbake som sponsor for Nest-Sotra. 

Ønsker å øke satsingen på Sotra 

”Etter vi skilte lag i forkant av 2016-sesongen, er det nå veldig gledelig at de stiller opp for oss igjen. NorEngros ønsker å øke satsingen på Sotra, og her har de tenkt på oss som en god samarbeidspartner. Det er kjekt! Da betyr det at den jobb vi gjør, blir lagt merke til.” Uttaler en fornøyd Michael Flyvholm fra Nest-Sotra. 

NorEngros forhandler alt innen storhusholdning, emballasje, kontor & datarekvisita, medisinske forbruksvarer, møbler og interiør. Og med denne avtale har klubben sikret deg spesialpriser på hele utvalget hos NorEngros, om du er medlem. (Fremvis vedlagte bilde, og få din rabatt neste gang du handler hos de.)

Klubb med ambisjoner 

Selv uttaler NorEngros: 

"Vi i NorEngros opplever at Nest-Sotra er en klubb med ambisjoner for å nå toppen, men samtidig har et stort engasjement for bredden i klubben. Treningsglede kommer gjennom å bli sett, akseptert og føle mestring – de yngre spillerne får dette gjennom gode forbilder i A-laget og deres holdninger. Vi i NorEngros gleder oss over å samarbeide med klubben igjen. Vi håper å få se mange av medlemmene i vår butikk på Straume. Velkommen!” Sier Sissel Brusdal Solhaug fra NorEngros.

Foruten Nest-Sotra er NorEngros en av hovedsponsorene til Arna Bjørnar. Ellers er de lokalt forankret på Stord, hvor de sponsor Stord Handball og IL Trott. Nå er de altså også tilbake som Nest sponsor.

Vi gleder oss enda engang til å gjenoppta samarbeidet! 

Annonse fra Obos-ligaen: