Ny hjelpetrener på plass!

Mannen som skal hjelpe Coach Landro med å få det beste ut av en, etterhvert, spennende Nest-Sotra stall, blir ingen ringere enn John Andreas Husøy.

John Andreas Husøy kommer til Nest-Sotra fra Åsane Fotball. John Andreas har en historie fra toppfotballen i Norge, og vi har sakset følgende ut fra Wikipedia: 

"John Andreas Husøy (født 26. januar 1983) er en midtbanespiller i fotball som har spilt for Moss Fotballklubb, Sarpsborg 08 Fotballforening, Molde FK, Harøy IL og Brattvåg IL. Nåværende klubb er Åsane Fotball. Han har også spilt U-landslagskamper. Husøy avgjorde blant annet cupfinalen mot Lillestrøm i 2005 ved å score Moldes fjerde mål."

Det meldes om en allerede god tone mellom hovedtrener og hjelpetrener da de faktisk går på samme trenerkurs. Hvem som har best karakterer og minst fravær på dette kurset har det dessverre ikke vært mulig å få greie på. Oppdatering kommer muligens på et senere tidspunkt.

Vi ønsker John Andreas Husøy velkommen til Ågotnes og Nest-Sotra og gleder oss til over gjennomsnittet geniale taktiske trekk fra sidelinjen i årets sesong!

Her er vinnermålet av John Andreas fra cupfinalen mellom Molde og Lillestrøm i 2005. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: