www.sandnes-ulf.no

Ny keeper klar for oss

Egil Selvik kommer på utlån fra Sandnes-Ulf.

Egil Selvik spiller for Nest-Sotra i 2018.

Trener Steffen Landro ser frem til å videreutvikle denne meget spennende keeperen. – Vi har hatt Selvik på trening i høst. Det vi fikk sett der, samt den kjennskapen vi har til spilleren fra før, gjør at vi føler oss sikre på at vi har fått en keeper som holder god OBOS-standard. Det skal bli interessant å se hvilke steg han kan ta i 2018, sier Landro.

Til sandnes-ulf.no sier Selvik følgende:

- Målet mitt i år med utlånet er å få spilletid i en god klubb som passer meg, noe jeg føler Nest-Sotra gjør. Nå får jeg bygge erfaringer og får flere kamper i OBOS-ligaen under beltet, sier Selvik til SandnesUlf.no.

- Når jeg da kommer tilbake til Sandnes Ulf foran 2019-sesongen, ser jeg for meg at jeg står med sterkere kort for å ta opp kampen med Saku-Pekka Sahlgren. Eller å ta plassen direkte om det skulle ha skjedd ting på keeperfronten, man vet jo aldri i fotballen, sier målvakten.

Ellers er det verdt å merke seg at nettopp Sandnes-Ulf kommer til Ågotnes i sesongens første hjemmekamp, så det blir et snarlig gjensyn med «gamle» lagkamerater.

Også sportssjef Arve Haukeland er fornøyd med å få Selvik på plass. Han ønsker også å trekke frem det gode samarbeidet med Sandnes-Ulf. – Vi har samarbeidet med de tidligere og det har gått spillere begge veier, alt ettersom hva som har vært riktig for spilleren. Vi i Nest-Sotra setter stor pris på den dialogen og det samarbeidet vi har med Tom Rune Espedal og resten av gjengen i Ulf, uttaler Haukeland.

Vi I Nest-Sotra ønsker Egil velkommen!

Annonse fra Obos-ligaen: