Ny offensiv forsterkning til Nest-Sotra

Den tidligere Fana og Gneist spilleren Sondre Liseth skrev i går under for Nest-Sotra. Sportssjef i Nest-Sotra mener spilleren passer perfekt i Nest-Sotra modellen, mens trener Steffen Landro nå mener at Nest-Sotra faktisk har de beste spissene i Hordaland!

Det var en tydelig stolt sportssjef Arve Haukeland som kunne fortelle at Sondre Liseth nå endelig hadde skrevet under på en kontrakt som knytter den tidligere Fana og Gneist spilleren til Nest-Sotra og Ågotnes ut 2019 sesongen. 

Denne spilleren har vi vært ute etter i to år nå, så det var på tide at han nå velger å trekke på seg den grønne drakten mener en smilende Haukeland. Han passer modellen til Nest-Sotra helt perfekt. Han er ung, sulten, hardtarbeidende, offensiv og ikke minst en lokal spiler. At han er i tillegg er en veldig god fotballspiller, får vi da nesten se på som en bonus sier Arve og ler.

Sondre liseth, som blant annet har meritten å score vinnermålet for Fana mot nettopp Nest-Sotra på Nesttun Kunstgress i den spennende 2016 sesongen, vil bringe en offensiv og underholdende fotball til Ågotnes i 2018. Det er bare å glede seg til å se kombinasjonen Liseth / Dang i 1. divisjon. Trener Steffen Landro sier, noe beskjedent, til Ba.no at Nest-Sotra nå har de beste spissene i Hordaland og at dette er spillere for fremtiden! 

Velkommen til Nest-Sotra og Ågotnes, Sondre!

Annonse fra Obos-ligaen: