Ny spiller forlenger med Nest-Sotra

Jubel og en ekstra vaffel i kiosken når talentfabrikken Nest-Sotra forlenger med Peter Sørensen Nergaard. Peter har signert en 1. års kontrakt og vil tilføre et spennende Nest-lag både seriøsitet, arbeidskapasitet og ikke minst en flott østlandsdialekt.

Peter som har startet 14 kamper (så langt) for de grønnkledde denne sesongen blir fremstilt slik når jeg søkte en kommentar fra tidligere lagkompis Johnny Furdal. Peter er en ultra-seriøs type som har en motor, få andre har. Han har veldig gode ferdigheter som gjør han til meget god fotballspiller. Johnny avslutter med at Peter er en meget viktig spiller å få med videre, noe som han da er når han nå skriver under for spill i grønt ut 2019 sesongen!

Ståle Steen Sæthre sier direkte på satellitt-telefon fra Ålesund at Peter er en 100% spiller som alltid vil være lojal mot trener Landros spillestil. Han følger opp med, i likhet med Johnny Furdals utspill, at Neergaard har en «passion» (som de kaller det i Aalesund) og glede for fotball som ingen andre har og at han har lunger som en hval. At Peter har vært en viktig brikke for Nest-Sotra siden suksess siden opprykket er Sæthre ikke i tvil om. Til slutt sier Ståle at Peter er en meget god venn og at han ønsker Nest-Sotras mest seriøse fotballspiller alt godt videre!

For de av oss som er glade i Nest og i spillerne som utgjør landets 6. beste OBOS-liga klubb, så er det utrolig kjekt å få presentere slike nyheter. Kontinuitet er viktig og nå ser det ut som at flere kjente fjes blir å se på ny gressmatte på Fort Ågotnes fra våren av!

** Hva som blir vist, symbolisert og evt. sammenlignet (?) på bildet i denne saken har undertegnede enda ikke fått klarhet i. 

Annonse fra Obos-ligaen: