Ny spiller kommer fra Åsane! Denne gang Jonas Hestetun!

Nest-Sotra fortsetter å styrke laget og samtidig med signeringen av Senai Hagos, blir også lagkompis fra Åsane Jonas Heggestad Hestetun med over broen!

Denne 1.85 høye Sogningen kom til Åsane fra Fana vinteren 2016/2017 og har vært fast inventar på Åsane siden.

Hestetun, som ser på seg selv som en rolig person, håper å kunne bidra med nettopp ro og erfaring når han kommer til Nest-Sotra med god OBOS-erfaring. Jeg håper jo virkelig å kunne bidra til klubben denne sesongen sier Jonas og følger opp med at han gjerne står for et mål-poeng eller 8.

Det blir tøft å toppe den ekstremt sterke prestasjonen som Nest-Sotra stod for i fjor når de var på nippet til å klare et smått utrolig opprykk til Eliteserien, men det er klart det heller ikke er umulig sier Jonas og smiler.

Spilleren som ser på seg selv som en potet og kan brukes i de fleste posisjoner på banen sier at han foretrekker sentral midtbane, men som selvsagt spiller der han får beskjed!

Jeg har fått et veldig godt inntrykk av gjengen i Nest den uken jeg har trent sammen med dem og jeg har virkelig følt meg velkommen! Hestetun, som har en sagnomsust skuddfot, avslutter med at han virkelig trives og håper han kan bidra på sine måter i en sesong der målet må være å gjøre det bedre enn fjoråret!

Hagos som har spilt sammen med Hestetun i Åsane sier seg enig i alt Jonas har sagt. Han følger opp med at den kraftige spilleren er en spiller som gir 100% for klubben! Jonas er også en duellsterk spiller og en fin ledertype! Han er god på og utenfor banen og jeg er glad for at vi skal spille sammen i år på Nest-Sotra!

Vi ønsker Jonas velkommen og så får vi se hvor poteten fra Årdalstangen spiller på banen i år! Vi er i hvert fall glad for å ha han i klubben og på et meget spennende Nest-Sotra lag som førstkommende fredag skal spille første treningskamp mot Brann!

Annonse fra Obos-ligaen: