Foto: Privat

ØFK signerer Mathias Dahl Abelsen

Øygarden FK sikrer seg en erfaren midtbanespiller i 25 årige Mathias Dahl Abelsen. Med flere sesonger i OBOS-ligaen for klubber som Tromsdalen og Skeid, har Mathias en erfaring han håper kan bidra positivt når Øygarden FK står foran en meget spennende sesong.

Abelsen kommer opprinnelig fra Sortland og har spilt for Sortland, Alta, Tromsdalen, Skeid og Mjølner i sin fotballkarriere. Etter en halv sesong i Mjølner melder han nå overgang til Øygarden FK der han håper å kapre 10er rollen på midtbanen.

- Jeg har også spilt både dyp sentral midtbane og indreløper, så jeg har ingenting i mot å forsøke meg også der sier Mathias når vi snakker med han i forkant av årets første fotballtrening i Sotra Arena.

Av positive egenskaper på banen velger Mathias å trekke frem et godt blikk for spillet og en slepen pasningsfot. Egenskaper som undertegnede er helt sikker vil komme til sin rette på en helt ny og imponerende naturgressbane på Ågotnes. 

Hva tenker du om 2020 sesongen?

- Jeg håper at Øygarden klarer å stabilisere seg rundt kvalikplass som de 2 foregående sesongene og at man spiller en type fotball som begeistrer både egne og andre lag sine supportere.

Hvorfor Øygarden FK?

- Jeg har spilt mot NestSotra de 3 siste sesongene og har en god kjennskap til klubben. Jeg er veldig imponert over stabiliteten til klubben som kjemper mot andre klubber med betydelig større budsjett. At laget også spiller sitt eget spill uansett motstand var også en viktig faktor for at jeg i år velger å flytte sørover for å bli med på prosjekt Øygarden FK!

Øygarden FK ønsker Mathias Dahl Abelsen hjertelig velkommen til klubben og er sikker på at han vil passe perfekt inn i en klubb som kommer til å underholde og begeistre på nytt gress og i nye drakter i 2020!

Annonse fra Obos-ligaen: