Petter Martinsen går til Bryne Fotballklubb!

Petter, eller Pete som han går for i Nest-miljøet, velger å sette snuten sørover når han nå skal spille på Jæren for Bryne Fotballklubb! Pete har skrevet under på en toårskontrakt og vil være å se i kledelig rødt når han gir jernet for Jærens superlag.

Petter Martinsen har vært med på hele eventyret til Nest-Sotra de siste 5 årene, og med unntak av et opphold i Mjøndalen har han vært et naturlig valg på backplassen.

Bryne FK spiller i PostNord-Ligaen og har nok både ambisjoner og drømmer om å komme tilbake i det gode selskap i høyere divisjoner enn på Norges 3. nivå – kanskje kan Pete, med sine erfaringer fra Nest-Sotra være den spilleren jærbuene trenger!

Kaptein Bjarte Haugsdal ønsker Pete og Bryne lykke til i neste sesong og ønsker samtidig å få takke Pete for det han har bidratt med i Nest. Han har vært en viktig person i garderoben og på banen i flere år nå sier Bjarte før han returnerer til sesongoppkjøringen.

Petter kommer nok til å bli savnet blant fansen på Ågotnes Stadion, men klubben ønsker Pete lykke til i Bryne-drakten og det er ingen tvil om at Pete har det som trengs for å bli en meget populær kar i bjelleklangen på Bryne Stadion!

Annonse fra Obos-ligaen: