PostNord-ligaen runde 9: Vidar borte

Endelig er der kamp igjen! I morgen drar gutter mot Stavanger for å spille mot et sterkt Vidar lag, som enda ikke har tapt på eget gress i år.

Leder tabellen

Nest-Sotra sender avgårde et lag som i øyeblikket leder tabellen i PostNord-ligaen. Etter hjemmeseieren mot Notodden inntok strilene førsteplassen, og spør man sjeftrener Steffen Landro, har dette bare gjort gutta enda mer motivert.

”Spillergruppen er utrolig tent i øyeblikket. Vi har hatt en veldig fin treningsuke, og går nå inn til en av årets tøffeste bortekamper med god tro på oss selv.” uttaler han.

Statistikk

Statistisk har strilene også et godt tak på siddisene. Senest tap mot de er helt tilbake i 2004 hvor man tapte 2-1 på Lassa Gress. De senere årene har Nest hatt overtaket. Siden tapet i 2004 har Nest således vunnet seks kamper og spilt en uavgjort mot de. 28-7 heter målscoren.

Mer smak på suksess 

Også i denne sesong har Nest sett sterke ut. Som sagt leder klubben tabellen og er fremdeles ubeseiret i serien.

”Det har gitt mersmak å lede tabellen, og vi er veldig sultne for å gjøre alt vi kan for å holde oss på topp.” proklamerer Landro, som godt er klar over at bortekampen mot Vidar blir tøff.

”Det er et veldig offensivt lag, som scorer mye. Også har de jo ikke tapt hjemme i år. Det gir respekt. Lassa gress er en av de tøffestene oppgjørene vi kan få.” avslutter han.

Vi ønsker gutta lykke til, og satser på de tar med seg tre poeng hjem.  

Kampen spilles altså i morgen 17. juni, klokken 15:00 på Lassa Gress. Er du BA+ kunde kan du følge kampen live på nett. Også Nest-Sotra liveoppdaterer fra Facebook-siden. 

HEIA NEST

Annonse fra Obos-ligaen: