Rutinert lokal midtbanespiller signerer for Nest-Sotra!

Etter en litt trøblete fjorårssesong i Sogndal, der skader ødela mye, gleder nå Lars Christian Eikhaug Kjemhus seg til å kunne bidra med både erfaring og profesjonalitet i Nest-drakten!

Med ønske om nye omgivelser og en ny start skrev Lars Christian i dag under for Nest-Sotra! Fotballtalentet fra Bønes, med 4 sesonger bak seg i Sogndal, røper at en samtale med trener Steffen Landro og sportssjef Arve Haukeland gjorde at han ble supermotivert og klar for å bidra på Ågotnes!

Hvorfor gå fra Sogndal til Nest-Sotra?

Jeg hadde et litt trøblete år i fjor i Sogndal grunnet skader, og så ønsket jeg nye omgivelser etter å ha spilt på Fosshaugane Campus i 4 år.

Fotballen Nest-Sotra spiller tror jeg kommer til å passe meg midt i blinken! - Lars Christian Eikhaug Kjemhus

Nest-Sotra spiller offensiv fotball og det er noe jeg har sansen for. Samtidig er jeg tiltenkt en indreløperrolle på midtbanen der jeg får litt frie tøyler og lov til å utfolde meg. Det kombinert med fotballen Nest-Sotra spiller tror jeg kommer til å passe meg midt i blinken.

Hvilke ambisjoner har du i 2019?

Nest-Sotra har utviklet og levert mange spillere til gode eliteserieklubber de siste årene og jeg har mål og ambisjoner om å gjøre det såpass godt i år at det blir tilfelle med meg etterhvert også.

Hvordan kommer det til å gå for Nest-Sotra i årets sesong tror du?

Det handler om å levere gode prestasjoner hver eneste kamp og da vil resultatene komme. Så får vi telle opp til slutt.

Hva vil du bidra med i Nest-drakten?

Jeg kan tilføre spillergruppen både erfaring og profesjonalitet. Så håper jeg å bidra med målpoeng på banen og kanskje med godt humør utenfor banen.

Hvordan er førsteinntrykket av klubben?

Inntrykket mitt av trenerapparatet og Steffen er at de er faglig dyktige og at de er flinke til å jobbe individuelt med hver spiller. Så jeg gleder meg egentlig bare til å komme i gang!


Og vi i Nest-Sotra gleder oss minst like mye til å få se deg i Nest-drakten, Lars! Velkommen skal du være til Nest-Sotra og Ågotnes Stadion!

Annonse fra Obos-ligaen: