Videoanalyse på Ågotnes stadion før avreise til ny kamp.

Ser fremgang i spillet

-Vi kan ikke få spilt kampen mot Sandes Ulf fort nok etter det skuffende resultatet i serieåpningen, sier hovedtrener Steffen Landro.

I sesongens første kamp var nyopprykkede Raufoss gjester på Ågotnes. I løpet av noen minutter midt i første omgang stod det plutselig 1-2. Resultatet holdt seg helt til slutt. Dramatikken kom på overtid. Dommeren skulle ha vist ut en Raufoss-spiller som fikk sitt andre gule kort. Nå avventer klubbene svar på om tabben ender med omkamp.

-Vi hadde mye bra spill. Vi skapte mest og presset mest, men scoret kun ett mål. Nå ser vi fram til ny kamp der vi skal være mer kliniske fremover og mer skjerpet bakover, forklarer Landro.

 

Solide Sandnes Ulf

Sandnes Ulf er et av de solide lagene i OBOS-ligaen. Klubben har lange tradisjoner og er blant de som satser mest og som alltid vil kjempe om opprykk.

-Dette er et lag vi har hatt det tøft mot tidligere. Jeg håper høstens 1-1 kamp er starten på en ny trend der vi alltid klarer å ta med oss ett eller tre poeng, smiler treneren.

Treningsuken på Ågotnes og på Aktiv365 har vært meget bra. Konkurransen om plassene på laget er stor. Nå begynner vi å se konturene av en veldig fin utvikling av eget spill.

-Vi har stor tro på det vi holder på med og er sikker på at dette gir oss resultater de neste ukene, sier Landro.

Annonse fra Obos-ligaen: