Det handler om å slå tilbake

-Etter et tap er det viktig å slå tilbake. Vi skal være et lag som snur trender, sier hovedtrener Steffen Landro.

Troppen gleder seg over å være tilbake på Ågotnes gress. Sist hjemmekamp slo grønntrøyene HamKam 2-0. Et sterkt resultat mot et lag med enorm rutine fra norsk toppfotball.

Søndagens motstander klokken 18 er Ullensaker/Kisa.

-Vi har satt oss som mål å være et bra hjemmelag. Det er viktig for oss å gjøre det godt mot Ull/Kisa som vant forrige bortekamp 0-8 mot Tromsdalen. Vi skal gi dem en tøff kamp. Og jeg håper så mange som mulig heier oss fram til tre nye poeng i OBOS, oppfordrer Landro.

Utfordringene står i kø

Ull/Kisa var ikke seg selv da de tapte 2-0 for Konsvinger i forrige runde, skriver klubben på nett.

– I denne kampen var vi for dårlige i de avgjørende situasjonene, og det er ikke noe annet å si enn at Kongsvinger vant fortjent. Nå må vi respondere på dette mot Nest-Sotra, for laget kan vesentlig mer enn vi fikk ut her, sier Trond Fredriksen etter sitt første serietap som Ull/Kisa-trener.

Nest-Sotra går inn i en tøff periode nå mot tre opprykkskandidater.

-Ull/Kisa, Sanderfjord og Start er de neste motstanderne og vi ser på disse oppgjørene som en stor utfordring. Slike kamper liker vi, for vi pleier vanligvis å heve prestasjonene våre mot gode lag. Dette blir kjekt, smiler Landro.

Innimellom disse kampene kommer også en cupkamp mot Frøya onsdag 1. mai.

-Vi er et lag under utvikling. Vi blir stadig sterkere og sterkere. Velkommen til Ågotnes søndag klokkken 18, sier Landro.

Annonse fra Obos-ligaen: