Snipp snapp snute...

... så var cupeventyret ute for Nest-Sotra i 2019.

Med tap 4-0, der samtlige mål kom den første halve timen av oppgjøret, er Nest-Sotra ute av Cupen 2019 og KFUM Oslo avanserer fullt fortjent til 4. runde. 

KFUM ville mest, løp mest, kriget hardest og flyttet seg fortest på en juni kveld som nok vil bli husket som noe ydmykende for både spillere og de faste fremmøtte på Ågotnes Stadion.

Det var mange skuffede spillere i grønt som gikk slukøret av banen når dommeren (endelig) blåste av kampen. Publikum som har blitt vant med finspill og gode resultater på Ågotnes diskuterte heftig på vei mot parkeingsplassen, men det er ingen tvil om at de aller fleste var rekordtidlig hjemme i godstolen i kveld. 

Slike kamper kommer i ny og ne, kamper der alt går mot en og motstanderlaget opererer med selvtillitt og en effektivitet av en annen verden. Det er lov å være skuffet, det er lov å henge med hodet og det er lov å ha meninger om hva som burde vært gjort annerledes, men det er også nå Nest-Sotra trenger den støtten de kan få. Det er ingen grunn til at ikke Steffen skal kunne snu skuta og ta oss inn i nok en spennende høst. Først skal vi få lov til å slikke sårene og være litt skuffet over at cup-eventyret også i år stoppet i 3. runde. 

Om jeg skal få gi noen en gullfisk i heftet på en slik kveld, så blir det igjen Anthony jeg ønsker å gi den til. En fantastisk god spiller rett og slett. Dang var også farlig frempå et par ganger og jobbet godt i tospann sammen med Mehnert. 

Heldigvis er det ikke lenge til neste kamp. Allerede på søndag tar Nest-Sotra imot Jerv på Ågotnes og vi får håpe Steffen har klart å få opp spillerne på sitt vanlige gode nivå! Vi skal være gode på Ågotnes, vi skal styre kampene på eget gress og det er dessverre Jerv som får oppleve dette etter et feiltråkk i kveld i cupen. 

Håper mange møter opp på søndag, det blir fint vær og fint spill når Øvretveit kommer på besøk sammen med sine kollegaer fra sørlandet!

Heia Nest!

Annonse fra Obos-ligaen: