Sparebanken Vest tildeler Nest-Sotra 40.000!

Hvert år deler Sparebanken Vest samfunnsnyttige midler ut, og sammen med 36 andre lag og organisasjoner var Nest-Sotra i går invitert til gaveutdeling på Straume.

(Foto: Janne Havneraas, Sparebanken Vest)

I år var Sparebanken Vest's pott på hele 100 millioner! Midlene er øremerket samfunnsnyttige tiltak, og i vår region ble to millioner delt ut. Dem hadde Nest-Sotra del i. 

Skålevik Idrettsplass

Det er almen kjent at anlegget på Skålevik etter hvert trenger til en kjærlig oppussing. I klubben arbeides der på høytrykk for å samle sammen midler til å bytte det utslite banedekke.

Vi eier anlegget vårt selv. Det betyr klubben må ta samtlige kostnader med vedlikehold og drift. Det er en utfordring for en liten klubb som oss. Det er ikke enkelt å bytte banedekke, selvom det virkelig trengs.” Uttaler styreformann Ole Kårtveit.

Det er ikke bare banedekket som trenger utskiftning. Flomlyset på 7'er-banen må byttes så fort som mulig, og her kommer gaven fra Sparebanken Vest veldig beleilig. Midlene er nemlig øremerket til nytt lys.

”I tillegg til banedekket, så må lyset over 7’er banen rett og slett byttes nå. Det er fra 2004, og funker ikke lenger. Derfor er det veldig kjekt å få hjelp av Sparebanken Vest. Vi er ikke i mål enda, men det hjelper på det! Det er veldig positivt å få denne gaven.” avslutter Kårtveit.

Nest-Sotra takker banken for støtten, og håper på snarlig kunstgress og lys på Skålevik! 

HEIA NEST!

Annonse fra Obos-ligaen: