Stephensen er med videre!

Kristoffer Nesse Stephensen ønsker å være med på prosjektet til Steffen Landro videre og signerer for to nye år med Nest-Sotra!

Stephensen som har vært en sentral brikke på midtbanen til Nest-Sotra i 2018 velger å bli med videre, noe som er gledelig både for klubben og for publikum som får glede av se en kvalitetsspiller som Kristoffer på Ågotnes frem til med 2020. 

Når vi spør kaptein Haugsdal om en kommentar til signeringen får vi følgende svar. Kristoffer har vært av bærebjelkene i Nest-sotra denne sesongen. Han er en veldig viktig person som er viktig å få med videre ettersom han holder et skyhøyt nivå. Haugsdal forteller videre at Stephensen har en enorm vinnervilje som smitter i en spillergruppe. Han bringer også med seg mye erfaring fra divisjonen etterhvert avslutter Haugsdal, som virker å være meget fornøyd med nyheten om helgens signering! 

Trener Steffen har også en liten kommentar når han blir forstyrret tidlig en søndag morgen. Landro sier at det å ha Nesse med videre er et viktig signal til alle om at vi er på riktig vei. I 2018 var han en av de beste spillerne i ligaen og Steffen tror det er mulig å få enda mer ut av spilleren. Med Nesse med oss i 2 år så er det begynnelsen på et lag som skal fortsette å bite fra seg de neste årene avslutter Landro før han fortsetter å holde hviledagen hellig!

Kristoffer har vist flere fine egenskaper for et etterhvert kresent Ågotnes publikum denne sesongen og vi velger å vise frem litt fotball-kunst her i et klipp fra bortekampen mot Aalesund!


   

Og med det ønsker vi velkommen med videre Kristoffer Nesse Stephensen!! Heia Nest!

Annonse fra Obos-ligaen: