Tap for Nest-Sotra mot Start!

Coach Steffen var meget klar på at han gledde seg til å få besøk av storlaget IK Start! Dessverre så var besøket både forberedt og dyktige når de steg ut på en meget bra gressmatte på Ågotnes.

Kampen totalt sett var ingen kamp som kommer til å stå i gulltekst i historiebøkene. De store sjansene uteble og scoringen av Bringaker like før pause vippet kampen og alle poengene i favør Start og Kristiansand!

Nest-Sotra spilte på ingen måte en dårlig kamp. De var med på notene i samtlige 90 minutter, men klarte aldri å trenge gjennom et meget sterkt Start-forsvar. De kraftige stopperne til de gulsvarte var gode og ga spissparet Mehnert og Sørensen små muligheter til å skape de helt store sjansene. Det var ingen stygg kamp og de fleste taklingene var av den rene typen, selv om en hørte smellene langt opp på tribunen. Selv om undertegnede er usedvanlig dårlig på å tippe, så tenker jeg start kommer til å kjempe i toppen mot slutten av sesongen – så får vi bare håpe at Nest-Sotra også får vind i seilene og begynner å plukke poeng.

Hvis en skal trekke frem noe positivt sett med grønne øyne, så var det en meget sprek Alexander Dang som kom inn på slutten av kampen, Anthony fortsetter å imponere med en enorm ro og kontroll og sisteskansen Fij får også en virtuell twistpose når vi deler ut heder. Fij virker å ha funnet seg godt til rette i Nest-buret og er en trygg støtte når Nest-Sotra forsøker å spille seg ut bakfra.

Nå er det viktig å ikke deppe etter denne kampen, Nest-Sotra kunne like gjerne fått med seg poeng i kveld, men ballen spratt liksom aldri Nest sin vei og en skal aldri undervurdere litt flaks. Heldigvis får Nest muligheten til å rette opp dette tapet allerede på torsdag når de tar imot en annen storhet i form av Sogndal på selve nasjonaldagen for fotball, 16. mai.

Møt opp! 

Annonse fra Obos-ligaen: